Închide meniul

Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! „Ce dor, ce chin, ce jale!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 23:50 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 20:29

Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! „Ce dor, ce chin, ce jale!

Eugen Trică a fost demis de Metaloglobus

Hepta

Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! După egalul cu Csikszereda, echipa antrenată de Eugen Trică a obţinut matematic promovarea în prima ligă. Antrenorul oltenilor a amintiti de o piesă a celebrului Tudor Gheorghe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică, declarație amuzantă după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1!

„Mă gândeam la o melodie a lui Tudor Gheorghe după acest meci: Of, ce dor, ce chin, ce jale, pe la poarta dumitale!”, a declarat Eugen Trică, la Digi Sport, după FC U Craiova 1948 – Csikszereda 0-0.

Oltenii au 50 de puncte, cu 6 puncte mai mult decât CS Mioveni, echipă ce se află pe locul 3. Craiova lui Mititelu nu mai poate pierde promovarea, fiind avantajată de meciurile directe cu formaţia argeşeană.

„Au fost emoții mari, ca atunci când eram la CFR Cluj și am jucat cu titlul pe masă, am câștigat dintr-un penalty. Atunci nu am ajuns de 2-3 ori la poartă. Nu am jucătorii cu personalitate pe care mi-i doresc, care să țină de minge, să creeze ocazii, dar e o promovare.

E totuși o muncă de 2 ani de zile, un proiect frumos. Lumea și-a dat seama că a greșit atunci când am plecat și de aceea am revenit la echipă”, a mai spus Eugen Trică la Digi Sport.

Reclamă

Echipa lui Adrian Mititelu, înapoi în Liga 1

Promovarea celor de la FC U Craiova 1948 este una istorică. O echipă patronată de Adrian Mititelu revine în Liga 1. Marii rivali ai echipei lui Adrian Mititelu sunt chiar la Craiova. Se anunţă un derby nebun în Liga 1 între echipa lui Mihai Rotaru şi cea a lui Adrian Mititelu.

„Ne bucurăm că vor fi suporterii lângă noi, se va umple stadionul, au suferit de pe vremea când eram în liga a 4-a, au fost la Podari, la Mihăilești, în special Peluza Sud.

Am mare nevoie de ei, merită acești suporteri minunați. Nu mă mulțumesc cu puțin. Ca să-l citez pe Guardiola, după ce a ajuns în finala Ligii Campionilor: acum bem un pahar de vin, apoi de mâine ne gândim la viitorul nostru. La Craiova nu există salvarea de la retrogradare, ci numai obiective mărețe”, a mai spus Eugen Trică.

Reclamă 4 / 0/3

Clasament play-off promovare Liga 1

1. FC U Craiova 1948, 50 de puncte
2. Rapid, 49 de puncte
3. CS Mioveni, 44 de puncte
4. Dunărea Călărași, 42 de puncte
5. ASU Poli Timișoara, 39 de puncte
6. Csikszereda, 37 de meciuri

 

Recomandări
  • FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1
  • Discursul lui Eugen Trică după performanța reușită de olteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și