Închide meniul

Marius Croitoru şi-a criticat dur jucătorii după Academica Clinceni – FC Botoşani 4-3. „Nu e vorba de lejeritate, e nesimţire!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2021, 20:17

Reclamă
Marius Croitoru şi-a criticat dur jucătorii după Academica Clinceni – FC Botoşani 4-3. „Nu e vorba de lejeritate, e nesimţire!

Marius Croitoru, obligat să o învingă pe Chindia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Antrenorul Botoşaniului nu şi-a putut explica ce s-a întâmplat în defensivă. Hankic a încasat trei goluri în ultimele 20 de minute. „Dubla” lui Markovic şi reuşita lui Chunchukov s-au dovedit a fi decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru şi-a criticat dur jucătorii

Nu am explicații, nu pot să cred că am pățit așa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut așa ceva. Nu e vorba de lejeritate, e un cuvânt frumos, merg mai sus, e nesimțire!

Consider că le-am oferit toate condițiile să se gândească la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători. Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie în primul rând, apoi celor care investesc în această echipă.

Acum pot să le fac și un program rău. Nu iau decizii radicale, dar vor plăti scump. E greșeala mea, am crezut în unii jucători„, a declarat Marius Croitoru la digisport.ro.

Autogol uluitor în Academica Clinceni – FC Botoşani 4-3

La mai puţin de cinci minute după startul partidei, Florin Achim a făcut o eroare incredibilă. Fundaşul dreapta al gazdelor a trimis o pasă către Florin Ureche, dar portarul Academicii era ieşit dintre buturi şi nu a putut interveni.

Reclamă

Achim a trimis mingea puternic, iar goalkeeperul care a intervenit salvator în meciul cu FCSB s-a văzut învins. Florin Gardoş a privit cu stupefacţie eroarea coechipierului său, iar Marius Croitoru şi-a criticat dur jucătorii.

Autogolul lui Achim a amintit de gafa făcută de Bănel Nicoliţă, în 2005, în eşecul Stelei cu Real Madrid, scor 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și