Închide meniul

Sărbătoare la CSA Steaua! Jucătorii lui Oprița s-au bucurat alături de fani după victoria cu Mostiștea Ulmu. Ultrașii l-au înjurat pe Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 15:06

Reclamă
Sărbătoare la CSA Steaua! Jucătorii lui Oprița s-au bucurat alături de fani după victoria cu Mostiștea Ulmu. Ultrașii l-au înjurat pe Gigi Becali

Captură GSP

Sărbătoare la CSA Steaua

Sărbătoare la CSA Steaua. Aproape 500 de fani au fost prezenți în Ghencea pentru a-i încuraja pe jucătorii lui Oprița. Ultrașii au stat pe terenul de rugby, acolo au scandat în numele favoriților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sărbătoare la CSA Steaua! Ultrașii au cântat alături de jucători

Steliștii s-au alăturat și ei. La un moment dat, ultrașii au început să scandeze împotriva celui mai mare rival: Gigi Becali. În Ghencea, s-au auzit injurii la adresa patronului lui FCSB. CSA Steaua își poate întâlni rivala de moarte chiar în finala barajului pentru Liga 2.

E presiune mare, da. Dar avem fanii lângă noi mereu. Chiar și când nu sunt pe stadion îi simțim aproape și jucăm pentru ei”, a spus Emilian Pacionel după CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0.

„Nu ne este frică de ei. Nu are cine altcineva de la FCSB să vină să joace cu noi, în afara de cei care au venit deja”, a spus și Valentin Bărbulescu, căpitanul Stelei.

CSA Steaua, în finala pentru Liga 2

Emilian Pacionel și Cezar Mihalache au marcat golurile care au trimis-o pe CSA în finala barajului. Meciul n-a fost lipsit de scandal. Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, s-a enervat din nou după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren, deși mai erau mai puțin de 10 minute de disputat.

Reclamă

Același Târșolea a făcut scandal și după meciul tur. Atunci, patronul de la Mostiștea a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și