Închide meniul

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0. Patronul oaspeților a vrut să scoată echipa de pe teren! „Militarii” îi așteaptă pe rivalii de la FCSB II în finală

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 10:23 / Actualizat: 15 mai 2021, 13:31

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0. Patronul oaspeților a vrut să scoată echipa de pe teren! „Militarii îi așteaptă pe rivalii de la FCSB II în finală

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CSA Steaua, aproape de finala barajului

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0. Emilian Pacionel și Cezar Mihalache au marcat golurile care au trimis-o pe CSA în finala barajului. Meciul n-a fost lipsit de scandal. Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, s-a enervat din nou după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren după ce Pacionel a obținut încă un penalty controversat. CSA Steaua va juca în finală cu câștigătoarea duelului dintre FCSB II și CS Afumați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0

Final de meci! CSA Steaua câștigă cu 1-0 și se califică în finala barajului de promovare în Liga 2.

Min 90+4: GOOOL CSA Steaua! Cezar Mihalache marchează pentru 2-0.

Min 80: Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, s-a enervat din nou după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren după ce Pacionel a obținut încă un penalty controversat. Cei de la Mostiștea au amenințat încă după prima manșă că nu se prezintă la retur.

Min 66: GOOOOL CSA Steaua! Emilian Pacionel marchează dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut.

Reclamă

Min 23:  Ocazie pentru Mostiștea Ulmu! Stoian reia cu capul de lângă Walace, dar mingea trece pe lângă poarta Stelei.

Min 4:  Ocazie pentru CSA Steaua! Pacionel primește în careu, dar șutează peste poartă.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3
Sute de fani la CSA Steaua - Mostiștea Ulmu
AS.ro

Stadion: Complex Sportiv Ghencea Teren 5 (Bucureşti)
Arbitru: Andrei Florin (Târgu Mureş) / A1: Szabo Gero (Cluj-Napoca), A2: Bojan Cosmin (Târgu Mureş)

CSA Steaua – Mostisțea Ulmu este meciul care va decide prima echipă calificată în finala barajului de promovare în Liga 2. Steliștii au câștigat în partida tur cu 2-0. A fost un meci cu cântec, la finalul căruia patronul de la Mostiștea a făcut un scandal uriaș.

CSA Steaua – Mostiștea Ulmu | „Militarii”, aproape de finală

Acesta a spus că CSA a primit un penalty inexistent, iar un jucător de la echipa sa a fost eliminat, deși a văzut un singur cartonaș galben.
Patronul de la Mostiștea a cerut inclusiv rejucarea meciului.

Dacă Steaua nu cere rejucarea meciului, nu ne prezentam la retur! Dacă are onoare, să ceară rejucarea. Nu am văzut un asemenea arbitraj nici la Liga a 4-a! A fost un penalty inventat! În plus, am vorbit cu analistul video și nu există niciun cartonaș galben pentru Acasandrei înainte de eliminare, a tunat Vasile Târșolea după meciul tur.

În cele din urmă, apele s-au liniștit, iar echipa din Ulmu a decis să se prezinte la meci. În manșa tur, Adrian Ilie a deschis rapid scorul, în minutul 10, iar Pacionel a stabilit scorul final, în minutul 47, din penalty. Formaţia lui Daniel Opriţa a obţinut lovitură de la 11 metri după ce acelaşi Pacionel a căzut fără să fie atins.

Dacă se califică în finală, „militarii”  vor juca cu câștigătoarea duelului dintre FCSB II și CS Afumați. Returul din cealaltă semifinală este programat duminică, 16 mai.

 

Reclamă
Recomandări
  • CSA Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0
  • „Militarii” s-au calificat în finală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și