Închide meniul
Foto

Ianis Hagi a primit medalia de campion al Scoţiei. Fanii lui Rangers sărbătoresc pe străzi! Au venit cu un sicriu verde la Ibrox

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 17:43

Reclamă
Ianis Hagi a primit medalia de campion al Scoţiei. Fanii lui Rangers sărbătoresc pe străzi! Au venit cu un sicriu verde la Ibrox

Hepta

Fanii lui Rangers sărbătoresc lângă Ibrox

Imediat după fluierul final s-a declanşat fiesta. Steven Gerrard şi jucătorii săi au primit trofeul şi medaliile de campioni. Neînvinsă în cele 38 de etape, Rangers a cucerit cel de-al 55-lea titlu din istorie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a primit medalia de campion al Scoţiei

Fanii au luat cu asalt străzile din Glasgow, chiar dacă au fost avertizaţi de poliţişti să respecte regulile de distanţare socială. Bucuria câştigării titlului, după o pauză de 10 ani, a fost mult prea mare!

S-au aprins torţe şi fumigene, iar mulţimea de oameni a plecat spre stadionul Ibrox. Un fan a devenit deja celebru după ce s-a urcat pe un stâlp de iluminat.

Ianis Hagi şi coechipierii săi au oprit hegemonia lui Celtic. Ultraşii lui Rangers le-au transmis şi un mesaj necruţător rivalilor. Au venit la stadion cu un sicriu verde, culoare de pe echipamentul lui Celtic.

Reclamă

Forţele de ordine nu le-au dat fanilor voie să se apropie prea mult de Ibrox, anunţă The Sun. Poliţiştii au format un cordon de netrecut şi au tot încercat să disperseze mulţimea, fără succes!

Ianis Hagi a reuşit un assist în Rangers – Aberdeen 4-0

Românul a contribuit la golul de 3-0 marcat de Roofe, în minutul 60. Jucătorii antrenaţi de Steven Gerrard s-au impus în cele din urmă cu 4-0, după reuşita lui Defoe.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ianis Hagi a fost schimbat imediat după ce a ajuns la 12 pase decisive în primul sezon petrecut la Rangers. A fost şi autorul a 7 goluri, iar cota lui de piaţă a „sărit” la 6 milioane de euro.

Rangers îşi asigurase deja câştigarea celui de-al 55-lea titlu din istoria clubului. La finalul victoriei cu Aberdeen, Hagi şi coechipierii săi au primit medaliile de campioni.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și