Închide meniul
Foto

Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola. „Sute de petrecăreţi din club îi priveau”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 19:38

Reclamă
Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola. „Sute de petrecăreţi din club îi priveau”

Hepta

Dele Alli, fără gol pentru Tottenham

Cei doi tineri au fost surprinşi într-un club, imediat după eşecul înregistrat de Spurs pe terenul lui Leeds, scor 1-3, în etapa a 35-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola

Potrivit The Sun, Dele şi fiica managerului de la Manchester City au stat de vorbă mai multe ore în clubul de fiţe din Londra. Cei doi ar fi într-o relaţie de o lună.

Internaţionalul englez a încercat, iniţial, să nu fie recunoscut de cei din jur. În cele din urmă, Dele Alli a fost surprins în timp ce se săruta cu fiica lui Pep Guardiola.

Dele şi Maria nu au părut să îi intereseze de cei din jur. Erau sute de petrecăreţi care îi priveau, mai ales că localul era plin. Nu le-a păsat că cineva i-ar putea vedea sărutându-se în faţa pupitrului DJ-ului. Arătau foarte bine şi păreau ca şi cum ar fi fost în luna de miere„, a povestit, pentru sursa citată, un martor.

Reclamă

Trei copii are Pep Guardiola, antrenorul care tocmai a devenit din nou campion cu Manchester City. Este vorba de Maria (20 de ani), Marius (18 ani) şi Valentina (13). Antrenorul spaniol este plătit regeşte de şeicul „cetăţenilor”. Încasează nu mai puţin de 22 de milioane de euro pe an.

 

Delle Alli s-a despărţit de Ruby Mae

În luna februarie, Dele Alli a înscris un gol fabulos în meciul dintre Tottenham şi Wolfsberger, din Europa League, câştigat cu 4-0. Mijlocaşul de 24 de ani nu s-a putut bucura prea mult de prima sa reuşită în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul englez a fost părăsit de prietena cu care era împreună din 2016. Modelul Ruby Mae a decis să „rupă” relaţia din cauza faptului că Alli petrece prea mult timp jucându-se Fortnite.

Tânăra a părăsit vila de 2 milioane de euro în care locuia alături de starul din Premier League.

Dele și Ruby Mae nu mai sunt împreună. Relația lor a fost turbulentă, dar acum s-a sfârşit. Ruby este tristă, însă se gândeşte la binele ei. S-a săturat de ceea ce face Dele şi şi-a făcut bagajele„, a dezvăluit un prieten al fostei iubite a lui Alli, pentru The Sun.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și