Închide meniul

Despărţirea anului. Ruby Mae i-a spus adio milionarului cu care se întâlnea din 2016. Motivul rupturii este halucinant

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2021, 17:59

Despărţirea anului. Ruby Mae i-a spus adio milionarului cu care se întâlnea din 2016. Motivul rupturii este halucinant

Profimediaimages

Dele Alli nu mai formează un cuplu de Ruby Mae

Internaţionalul englez tocmai a fost părăsit de prietena cu care era împreună din 2016. Modelul Ruby Mae a decis să "rupă" relaţia din cauza faptului că Alli petrece prea mult timp jucându-se Fortnite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dele Alli şi Ruby Mae s-au despărţit

Tânăra a părăsit deja vila de 2 milioane de euro în care locuia alături de starul din Premier League.

"Dele și Ruby Mae nu mai sunt împreună. Relația lor a fost turbulentă, dar acum s-a sfârşit. Ruby este tristă, însă se gândeşte la binele ei. S-a săturat de ceea ce face Dele şi şi-a făcut bagajele", a dezvăluit un prieten al fostei iubite a lui Alli, pentru The Sun.

Alli şi Ruby au mai avut o tentativă de a o lua pe drumuri diferite în 2018. Au fost despărţiţi o scurtă perioadă de timp şi au rămas împreună. Acum se pare că nu mai e cale de împăcare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby (@rube_mae)

Reclamă

Dele Alli, bătut şi jefuit în propria casă

În luna mai a anului trecut, Dele Alli a trăit momente de groază în propria casă. Fotbalistul lui Tottenham a fost jefuit de doi hoți.

Cei doi bărbați au fost înarmați cu două cuțite și au reușit să fure bijuterii și un ceas în valoare de 850.000 de lire sterline. Ei l-au lovit cu pumnul în față pe Alli, dar acesta a scăpat, din fericire, doar cu răni ușoare. 

Fotbalistul a reacționat atunci cu un mesaj pe Twitter. ”Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. A fost o experiență oribilă, dar suntem bine cu toții”, a scris Alli.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și