Închide meniul

Soţia lui Javier Humet este în comă! Anunţ teribil făcut de Dinamo. „A făcut atac cerebral în noaptea de după câştigarea titlului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 20:35

Reclamă
Soţia lui Javier Humet este în comă! Anunţ teribil făcut de Dinamo. „A făcut atac cerebral în noaptea de după câştigarea titlului!

Facebook Dinamo Bucuresti Handbal Club

Javier Humet şi soţia lui trec prin momente dramatice

Dinamoviştii au transmis că jucătorul Javier Humet, care este şi component al naţionalei de handbal, trece prin momente grele. „Soţia sa a suferit un atac cerebral chiar în noaptea de după câştigarea titlului„, a anunţat Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Javier Humet este în comă! Mesajul transmis de Dinamo

Dragilor, Dumnezeu îl pune la încercare pe Javier Humet şi pe familia Dinamo. În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. Are nevoie de ruga noastră. Fiţi buni şi puneţi-o în gândurile voastre către Domnul pe Ana Aida, haideţi să le fim alături şi în momentele astea dificile!”, a transmis clubul dinamovist.

Tragedia s-a petrecut după ce Dinamo a cucerit al cincilea titlu naţional consecutiv, în urmă cu câteva zile, anunţă news.ro. Soţia lui Javier Humet este în comă, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Handbalistul este alături de soţia sa, a transmis mulţumiri clubului Dinamo pentru toate eforturile de a găsi soluţii medicale cât mai bune şi speră ”într-o minune”.

Reclamă

Javier Humet a venit prima oară în România în 2012, când a semnat cu HCM Constanţa. A mai jucat pentru CSM Bucureşti şi Steaua, până să ajungă la Dinamo. În urmă cu cinci ani a primit cetăţenia română în cadrul unei ceremonii festive la sediul Ministerului şi Sportului.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și