Închide meniul

Soţia lui Javier Humet este în comă! Anunţ teribil făcut de Dinamo. „A făcut atac cerebral în noaptea de după câştigarea titlului!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 20:35

Soţia lui Javier Humet este în comă! Anunţ teribil făcut de Dinamo. „A făcut atac cerebral în noaptea de după câştigarea titlului!

Facebook Dinamo Bucuresti Handbal Club

Javier Humet şi soţia lui trec prin momente dramatice

Dinamoviştii au transmis că jucătorul Javier Humet, care este şi component al naţionalei de handbal, trece prin momente grele. „Soţia sa a suferit un atac cerebral chiar în noaptea de după câştigarea titlului„, a anunţat Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Javier Humet este în comă! Mesajul transmis de Dinamo

Dragilor, Dumnezeu îl pune la încercare pe Javier Humet şi pe familia Dinamo. În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. Are nevoie de ruga noastră. Fiţi buni şi puneţi-o în gândurile voastre către Domnul pe Ana Aida, haideţi să le fim alături şi în momentele astea dificile!”, a transmis clubul dinamovist.

Tragedia s-a petrecut după ce Dinamo a cucerit al cincilea titlu naţional consecutiv, în urmă cu câteva zile, anunţă news.ro. Soţia lui Javier Humet este în comă, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Handbalistul este alături de soţia sa, a transmis mulţumiri clubului Dinamo pentru toate eforturile de a găsi soluţii medicale cât mai bune şi speră ”într-o minune”.

Reclamă

Javier Humet a venit prima oară în România în 2012, când a semnat cu HCM Constanţa. A mai jucat pentru CSM Bucureşti şi Steaua, până să ajungă la Dinamo. În urmă cu cinci ani a primit cetăţenia română în cadrul unei ceremonii festive la sediul Ministerului şi Sportului.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și