Închide meniul
Foto

CFR Cluj putea primi penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ciprian Deac, faultat în careu de Vătăjelu! Istvan Kovacs l-a înfuriat pe Edi Iordănescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 22:46

Reclamă
CFR Cluj putea primi penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ciprian Deac, faultat în careu de Vătăjelu! Istvan Kovacs l-a înfuriat pe Edi Iordănescu

Captură Digi Sport

Ciprian Deac a fost faultat de Bogdan Vătăjelu

În minutul 23, fundaşul stânga al oltenilor a pierdut controlul balonului şi a încercat să îşi repare greşeala şi să îl blocheze pe decarul liderului din Liga 1. A intrat prin alunecare la picioarele lui golgheterului de la CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj putea primi penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova

Intervenţia a avut loc chiar pe linia de 16 metri, dar „centralul” a considerat că Vătăjelu nu a faultat. Pe reluări s-a văzut că Kovacs a greşit şi că CFR Cluj ar fi trebuit să primească un penalty.

Istvan Kovacs a fost criticat şi după meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, când a fost în prim-planul unui moment controversat la Craiova. Roş-albaştrii puteau beneficia de un penalty după duelul dintre Bancu și Niță, în minutul 6. Contactul a fost evident, dar centralul nu a arătat punctul cu var.

A fost o fază atipică, în care jucătorul de la FCSB șutează către poartă, iar apoi Bancu, prin alunecare, încercând să îl deposedeze, îl lovește în călcâi, în piciorul de sprijin, astfel provocându-i căderea.

Oriunde am pune pe terenul de joc, la mijloc sau în altă parte, această fază, s-ar sancționa cu lovitură liberă. Fiind în suprafața de pedeapsă, este penalty”, a declarat atunci Marius Avram.

Reclamă

Reacția lui Gigi Becali după arbitrajul lui Istvan Kovacs

Gigi Becali a avut o reacţie după meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Patronul FCSB l-a cauţionat pe Istvan Kovacs la faza la care ar fi trebuit să acorde penalty.

Gigi Becali nu l-a pus la zid pe Istvan Kovacs, după ce nu a acordat penalty pentru FCSB. Spre deosebire de patron, Florin Tănase a dat de pământ cu arbitrul derby-ului.

Acolo este eliminare şi roşu. Numai că este o fază rapidă. Când greşeşte omul, e clar că nu a greşit intenţionat. Nu e vorba de ultimul atacant. Este de roşu pentru că îi calcă glezna. Părerea mea este că e atac brutal. Pe Kovacs îl scot din ecuaţia asta. La aia cu Camora nu îl uit în viaţa mea„, a spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 6, puştiul Adrian Niţă a scăpat singur cu Mirko Pigliacelli, după ce a primit o pasă genială de la Olimpiu Moruţan. Reluările TV au arătat că Adrian Niţă a fost lovit în picior de Nicuşor Bancu, într-un moment în care mingea se afla în joc. „Centralul” Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și