Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Ardelenii s-au distanţat la 4 puncte de FCSB! Alex Păun, „dublă” de senzaţie. Coşmarul continuă pentru olteni

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 mai 2021, 23:20

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Ardelenii s-au distanţat la 4 puncte de FCSB! Alex Păun, „dublă de senzaţie. Coşmarul continuă pentru olteni

SportPictures / Flavius Buboi/SPORT PICTURES

CFR Cluj, campioana României

CFR Cluj, succes clar în Bănie

CFR Cluj a obţinut o victorie clară în Bănie, scor 3-1. Păun a deschis rapid scorul, în minutul 5, iar Ştefan Baiaram a egalat în minutul 11. Tabela a arătat egalitate la pauză, iar soarta meciului a fost decisă în repriza secundă, când veteranul Ciprian Deac a ieşit la rampă, iar acelaşi Păun a reuşit „dubla”, după o finalizare excelentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a distanţat la 4 puncte de rivala FCSB, cu doar două etape înainte de finalul sezonului. De partea cealaltă, Universitatea Craiova continuă seria dezastruoasă. Oltenii au ajuns la 4 eşecuri consecutive şi tremură pentru locul 3, poziţie pentru care se luptă cu Sepsi.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-3

Min. 90: Fluier final în Gruia! CFR Cluj a câştigat cu 3-1 derby-ul din Bănie.

Min. 74: GOOOL CFR Cluj! Alexandru Păun a reuşit „dubla”. Mijlocaşul a finalizat excelent.

Min. 68: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac şi-a readus echipa în avantaj.

Reclamă

Min. 60: Ocazie CFR Cluj! Păun a trimis o „torpilă” din afara careului, însă nu a nimerit spaţiul porţii lui Pigliacelli.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză în Bănie, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 24: Ocazie importantă Universitatea Craiova! Andrei Ivan a şutat milimetric pe lângă poarta apărată de Sandomierski.

Min. 23: Vătăjelu a avut o intervenţie întârziată la Deac, a respins mingea, dar l-a pus la pământ şi pe mijlocaşul clujenilor. În urmă reluărilor, s-a văzut că fundaşul oltenilor a faultat, iar liderul trebuia să primească penalty.

Min. 11: GOOOL Universitatea Craiova! Ştefan Baiaram a egalat cu o execuţie superbă de la 25 de metri.

Min. 5: GOOOL CFR Cluj! Păun a deschis scorul la doar un minute după ce a intrat pe teren.

Min. 1: A început derby-ul din Bănie!

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă, Acka, Marius Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – Andrei Ivan

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Gidea – Deac, Debeljuh, Costache

Reclamă

Universitatea Craiova – CFR Cluj e derby-ul zilei în fotbalul românesc. Ardelenii au pierdut etapa trecută, 0-1 cu Sepsi, şi speră la un rezultat pozitiv pentru a păstra avantajul faţă de rivala FCSB. În cazul unei eventuale victorii, CFR Cluj s-ar distanţa la 4 puncte de formaţia roş-albastră. În tur, echipa lui Edi Iordănescu a fost învinsă de gruparea din Bănie pe teren propriu, 1-2.

Oltenii ţin cu dinţii de locul al treilea, după ce etapa trecută au ajuns la trei înfrângeri consecutive în play-off. Echipa lui Marinos Ouzounidis a ieşit din lupta la titlu, iar obiectivul echipei este Cupa României, unde au ajuns până în marea finală.

Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă fără fani în tribune

Eduard Novak a anunţat condiţiile în care fanii pot reveni la meciurile din Liga 1. Le-a spulberat bucuria oltenilor care sperau ca derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului, să se joace cu spectatori. Ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat că toate meciurile din campionatul României, din această săptămână, se dispută cu porţile închise.

Primul meci pentru care am primit solicitare va fi pe 22, la Ploieşti. Este finala Cupei României. Este nevoie de o solicitare din partea organizatorului către noi, către MTS… noi trimitem mai departe la Ministerul Sănătăţii, facem un ordin comun şi îl înaintăm către CNSU pentru avizare.

În acest week-end nu este nicio şansă să vedem spectatori la vreun meci spectatori. Primul cu fani este pe 22 mai, în finala Cupei”, a declarat Eduard Novak în exclusivitate pentru AS.ro.

 

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și