Închide meniul

Edi Iordănescu, ridicat în slăvi de Ilie Dumitrescu: „Contează foarte mult antrenorul!” Avantajul lui CFR Cluj în lupta la titlu cu FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2021, 9:33

Edi Iordănescu, ridicat în slăvi de Ilie Dumitrescu: „Contează foarte mult antrenorul! Avantajul lui CFR Cluj în lupta la titlu cu FCSB

AS.ro

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Edi Iordănescu

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Edi Iordănescu. La pauză, Craiova și CFR Cluj au intrat la egalitate, scor 1-1. „Mister” a fost impresionat de transformarea clujenilor din repriza a doua și a remarcat mai mulți fotbaliști de la CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Edi Iordănescu: „Contează foarte mult antrenorul!”

„Trebuie felicitat Edi Iordănescu pentru cum a arătat echipa după pauză. Bordeianu a fost senzațional. Păun și el a făcut o seară foarte bună. Deac a jucat foarte bine între linii, a profitat de lipsa de marcaj a fundașilor Craiovei.

Net superioară a fost CFR, a jucat 30 de minute la cel mai înalt nivel. S-a văzut superioritatea lotului, plusul de experiență. Echipa a avut consistență, ăsta a fost un meci extrem de important pentru Edi și CFR”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

CFR Cluj a deschis scorul încă din minutul 5, prin Păun, dar avantajul oaspeților a durat doar 6 minute. Ștefan Baiaram a trimis o bombă din afara careului care l-a lăsat făra replică pe Sandomierski.

După pauză, CFR Cluj a lovit de două ori. Deac i-a adus pe clujeni în avantaj în minutul 68, iar Păun a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final. Universitatea Craiova – CFR Cluj s-a terminat 1-3. 

Reclamă

„Trebuie să evidențiem CFR-ului în această seară. Contează foarte mult antrenorul, modul cum gestionează momentul după înfrângere, dar și experiența lotului. CFR are soluții, uite cine a intrat de pe banca de rezerve, jucători cu salarii importante”, a mai spus Dumitrescu.

Cum arată clasamentul Ligii 1

CFR Cluj este lider autoritar, după cele 8 etape din play-off. Are 48 de puncte, cu patru mai mult decât FCSB. Jucătorii lui Edi Iordănescu au pus o presiune uriaşă pe FCSB. Roş-albaştrii au un meci mai puţin. Joacă împotriva lui Sepsi duminică seara, de la ora 22:00, iar confruntarea va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Sunt patru puncte imense în lupta asta pentru titlu. FCSB are un program extrem de complicat, cu Sepsi, Craiova și la CFR”, a subliniat Ilie Dumitrescu, despre lupta la titlu între CFR Cluj și FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce o privește pe Craiova, seria neagră i-a făcut pe jucătorii lui Ouzounidis să tremure. Au rămas cu 37 de puncte şi pot fi depăşiţi încă din acest week-end de Sepsi. Gruparea din Sfântu Gheorghe este are cu un punct mai puţin. FC Botoşani ocupă locul 5, iar Academica Clinceni este pe ultima poziţie în play-off.

Ce meciuri au rămas de disputat în Liga 1

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și