Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Jucătorii lui Edi Iordănescu au pus o presiune uriaşă pe FCSB. „S-a întors entuziasmul în vestiar, mai avem două finale!”. Cum arată clasamentul Ligii 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 23:57

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Jucătorii lui Edi Iordănescu au pus o presiune uriaşă pe FCSB. „S-a întors entuziasmul în vestiar, mai avem două finale!. Cum arată clasamentul Ligii 1

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu, pe primul loc cu CFR Cluj

Câştigători ai ultimelor trei titluri, ardelenii au obţinut un succes uriaş. „Dubla” lui Păun (4, 74) şi golul lui Ciprian Deac (68) au făcut diferenţa în derby. Mai mult, CFR Cluj putea primi şi un penalty, dar Istvan Kovacs nu a intervenit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Edi Iordănescu au pus o presiune uriaşă pe FCSB

Am venit după puncte, aveam nevoie de o victorie. A fost un rezultat extrem de important pentru noi, susţinut de un joc foarte bun. Din nou s-a întors entuziasmul în vestiar, dar trebuie să rămânem echilibraţi. Am trecut peste o staţie, ne mai rămân două finale. Important e cum ne recuperăm.

Din punctul meu de vedere, nivelul calitativ a fost foarte bun. Echipa a arătat maturitate. Mă bucur că echipa a răspuns bine, a fost un joc care cu siguranţă ne dă încredere pentru ce urmează. Eu fac apel la suporteri ca şi în momentele grele să nu se dezică de echipă.

Să nu uităm că această echipă a produs performanţă, această echipă are mijloace. Pentru noi este foarte greu când jucăm la trei zile. De o lună de zile lucrez foarte puţin, spre nimic. Metodica este influenţată total de calendar, tactica este la nivel minim pentru că nu ai când să o faci.

Mă bucur că fotbalul a fost drept cu noi şi că am câştigat trei puncte foarte importante. Am luat galben pentru că am cerut un fault!„, a declarat Edi Iordănescu după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3.

Reclamă

Jucătorii lui Edi Iordănescu au pus o presiune uriaşă pe FCSB. Chiar şi aşa, antrenorul campioanei en-titre s-a ferit să anunţe ce îşi doreşte de la meciul de azi al roş-albaştrilor cu Sepsi.

Sunt lucruri pe care nu le putem controla şi atunci le lăsăm în voia sorţii şi a lui Dumnezeu„, a reacţionat Iordănescu.

Universitatea Craiova a ieşit total din lupta pentru titlu

Universitatea Craiova a suferit patru eşecuri la rând în Liga 1, situaţie cu care nu s-a mai confruntat până acum. Mai pierduse trei meciuri la rând în 2019. A cedat atunci cu FCSB (0-2), CFR Cluj (0-1) şi Viitorul (1-2).

Reclamă 4 / 0/3

Eşecul din Bănie, din penultima etapă a play-off-ului, i-a scos definitiv pe olteni din cursa pentru câştigarea titlului. Riscă să nu termine nici măcar pe podium.

Cum arată clasamentul Ligii 1

CFR Cluj este lider autoritar, după cele 8 etape din play-off. Are 48 de puncte, cu patru mai mult decât FCSB. Jucătorii lui Edi Iordănescu au pus o presiune uriaşă pe FCSB. Roş-albaştrii au un meci mai puţin. Joacă împotriva lui Sepsi duminică seara, de la ora 22:00, iar confruntarea va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Seria neagră i-a făcut pe jucătorii lui Ouzounidis să tremure. Au rămas cu 37 de puncte şi pot fi depăşiţi încă din acest week-end de Sepsi. Gruparea din Sfântu Gheorghe este are cu un punct mai puţin. FC Botoşani ocupă locul 5, iar Academica Clinceni este pe ultima poziţie în play-off.

Ce meciuri au rămas de disputat în Liga 1

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și