Închide meniul

Ronald Koeman OUT de la Barcelona! Anunţul făcut de catalani după eşecul cu Celta Vigo

Antena Sport Publicat: 17 mai 2021, 11:20

Reclamă
Ronald Koeman OUT de la Barcelona! Anunţul făcut de catalani după eşecul cu Celta Vigo

Profimediaimages

Ronald Koeman va fi dat afară de la Barcelona

Decizia a fost luată în ciuda unei întâlniri care a avut loc, joi, într-un restaurant din Barcelona, ​​unde cele două părţi au părut că se înţeleg bine. Doar faptul că gruparea nu ar găsi o alternativă potrivită în locul lui Koeman i-ar salva postul antrenorului olandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman OUT de la Barcelona | Nu îl place Laporta

Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, nu l-a avut pe Koeman în preferinţele sale, iar rezultatele din ultimele jocuri, care au costat titlul în La Liga, după ce echipa reuşise o revenire spectaculoasă în luptă, cântăresc greu în defavoarea tehnicianului.

Barcelona a înregistrat o serie de eşecuri suprinzătoare în ultima perioadă şi cel de duminică, de pe teren propriu, scor 1-2, cu Celta Vigo, în penultima etapă, a pus capăt defintiv speranţelor la titlu ale catalanilor.

Barcelona e pe locul 3 în La Liga

Barca este pe locul 3, cu 76 de puncte, şi există o posibilitate, cel puţin teoretică, să piardă poziţia pe podium. Totuşi, acest lucrur este puţin probabil, ţinând cont că în ultima etapă catalanii se deplasează la Eibar, ultima clasată şi deja retrogradată. FC Sevilla, de pe locul 4, are 74 de puncte şi joacă acasă cu Alaves.

Titlul în acest sezon este o afacere a rivalilor din Capitală ai Barcelonei, Atletico şi Real Madrid. Prima formaţie are 83 de puncte şi joacă, duminică, în ultimul act, la Valladolid, iar Real, locul 2, cu 81 de puncte, o primeşte acasă pe Villarreal.

Reclamă

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi. Căpitanul Barcelonei este pe final de contract şi poate semna cu orice echipă în această vară. „Cetăţenii” au insistat pentru aducerea starului argentinian şi au primit veşti excelente.

Tatăl celui mai bun marcator din istoria Barcelonei s-a aşezat la negocieri cu conducătorii lui City. Jorge Messi a anunţat în ce condiţii Lionel va îmbrăca tricoul trupei antrenate de Pep Guardiola.

Potrivit The Sun, liderul din Premier League poate reuşi transferul anului dacă îi va achita lui Lionel Messi un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Această sumă trebuie să intre în conturile golgheterului la zi din La Liga după achitarea taxelor!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și