Închide meniul

Athletic Bilbao – Real Madrid 0-1, Atletico Madrid – Osasuna 2-1, Barcelona – Celta Vigo 1-2. Campioana Spaniei se decide în ultima etapă! Lille – St. Etienne 0-0 şi PSG – Reims 4-0. Neymar şi Mbappe speră în continuare la titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2021, 23:55

Athletic Bilbao – Real Madrid 0-1, Atletico Madrid – Osasuna 2-1, Barcelona – Celta Vigo 1-2. Campioana Spaniei se decide în ultima etapă! Lille – St. Etienne 0-0 şi PSG – Reims 4-0. Neymar şi Mbappe speră în continuare la titlu

profimediaimages.ro

Real Madrid şi Atletico Madris se luptă pentru titlu în La Liga

Update: Titlul se decide în ultima etapă şi în Franţa. PSG a câştigat la scor, 4-0, ci Reims, iar liderul Lille a remizat cu St. Ettiene, 0-0. În acest moment doar un punct le separă pe cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: PSG – Reims 4-0. Moise Kean a stabilit scorul final 4-0.

Update: PSG – Reims 3-0. Marquinhos şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Update: PSG – Reims 2-0. Mbappe a dus scorul la 2-0. Vedeta parizienilor a ajuns la cota 26 şi este golgheterul la zi din Ligue 1.

Update: PSG – Reims 1-0. Neymar a deschis scorul din penalty.

Reclamă

Update: Au început meciurile din Ligue 1!

Update: S-au încheiat cele 3 meciuri pentru titlu din La Liga. Barcelona – Celta Vigo 1-2. Messi a deschis scorul pe Camp Nou, însă Santi Mina a reuşit o „dublă”. Atletico Madrid – Osasuna 2-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Budimir, însă Renan Lodi şi Luis Suarez au întors rezultatul. Athletic Bilbao – Real Madrid 0-1. Nacho a marcat unicul gol al meciului. Titlul în Spania se decide în ultima etapă.

Program etapa 38 La Liga:

Reclamă 4 / 0/3
  • Real Madrid – Villarreal
  • Atletico Madrid – Valladolid

Update: Barcelona – Celta Vigo 1-2! Santi Mina şi-a adus echipa în avantaj. Atacantul a reuşit „dubla”.

Update: Atletico Madrid – Osasuna 2-1! Luis Suarez a marcat un gol crucial pentru gazde.

Update: Atletico Madrid – Osasuna 1-1! Renan Lodi a egalat pentru echipa lui Simeone.

Update: Mainz – Dortmund 1-3. Brandt şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, iar Quaison a închis tabela. În urma acestui succes, Dortmund şi-a asigurat prezenţa pentru următorul sezon de UEFA Champions League.

Update: Atletico Madrid – Osasuna 0-1! Surpriză de proporţii. Oaspeţii au marcat după o fază în care s-a apelat la VAR. Mingea trimisă de Budimir, în minutul 76, intrase în poartă!

Reclamă

Update: Athletic Bilbao – Real Madrid 0-1! Nacho a deschis scorul în minutul 68. Faza a fost analizată de sistemul VAR, dar în cele din urmă golul a fost validat!

Update: Meci nebun în Premier League! West Brom – Liverpool 1-2. Golul victoriei a fost marcat de Alisson Becker, portarul „cormoranilor”, la ultima fază a meciului, cu o lovitură perfectă de cap.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ALISSON 

Update: Mainz – Dortmund 0-2. Meciul a fost înrerupt din cauza unei furtuni! Raphael Guerreiro şi Marco Reus marcaseră pentru oaspeţi. Jadon Sancho a pasat decisiv la ambele reuşite.

Update: Barcelona – Celta Vigo 1-1! Oaspeţii au egalat pe Camp Nou prin Santi Mina.

Update: Barcelona – Celta Vigo 1-0! Lionel Messi a deschis scorul pe Camp Nou, în minutul 28!

Update: Au început cele mai tari meciuri din La Liga! Atletico, Real Madrid şi Barcelona joacă acum.

Update: West Brom – Liverpool 1-1. GOOOL! Salah a restabilit egalitatea şi a ajuns la cota 22 în acest sezon.

Update: West Brom – Liverpoool 1-0. GOOOL! Hal Robson-Kanu a deschis scorul pentru gazde.

Duminica ne aduce meciuri tari în campioantele de top ale Europei. Real Madrid şi Atletico Madrid se luptă pentru titlu în La Liga, Neymar şi Mbappe aşteaptă ca liderul Lille să facă un pas greşit, iar AC Milan vrea cu orice preţ să revină în UEFA Champions League după 7 ani de aşteptare.

Athletic Bilbao – Real Madrid şi Atletico Madrid – Osasuna | Lupta pentru titlu din Spania, mai „încinsă” ca niciodată

Lupta pentru titlu din La Liga e mai „încinsă” ca niciodată. După ce Barcelona a făcut paşi greşiţi, 0-0 cu Atletico şi 3-3 cu Levante, cursa pentru mult-râvnitul trofeu este în doi. Rivalele din Madrid, Atletico şi Real, se luptă pentru coroana Spaniei. Cele două sunt despărţite de 2 puncte, iar în urma etapei de azi, liderul se poate schimba. „Galacticii” au deplasare de foc în Ţara Bascilor, unde vor da peste Athletic Bilbao, în timp ce elevii lui Simeone o aşteaptă pe Osasuna pe teren propriu.

Lille – St. Etienne şi PSG – Reims | Neymar şi Mbappe aşteaptă ca liderul din Ligue 1 să calce strâmb

PSG pornea favorită clară la începutul sezonului pentru un nou titlu, însă ultimele două etape din Ligue 1 o găsesc pe campioana en-titre pe poziţia secundă, la 3 puncte de liderul Lille. Neymar şi Mbappe aşteaptă un pas greşit al echipei lui Christophe Galtier. Echipa sa va juca cu St. Ettiene pe teren propriu, în timp ce parizienii o aşteaptă pe Reims pe teren propriu.

Parma – Sassuolo şi AC Milan – Cagliari | Echipa lu Vlad Chiricheş, cu gândul la Europa. „Diavolii” vor să obţină biletele pentru UEFA Champions League

Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheş, luptă cu AS Roma pentru ultimul loc care asigură prezenţa în cupele europene, în UEFA Conference League. Capitolinii sunt pe locul 7 cu, 61 de puncte, iar gruparea „neroverdi” are nevoie de victorie în faţa celor de la Parma, echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. AC Milan vrea şi ea biletele pentru cupele europene. „Diavolii” se află pe locul 4, cu 75 de puncte, la egalitate cu Juventus, care ocupă locul 5.

Meciurile zilei în Europa:

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și