Închide meniul

Dramă pentru familia lui Helmut Duckadam! Unchiul său şi-a luat viaţa. Avea 83 de ani şi trăia singur

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2021, 15:26 / Actualizat: 17 mai 2021, 16:44

Dramă pentru familia lui Helmut Duckadam! Unchiul său şi-a luat viaţa. Avea 83 de ani şi trăia singur

Helmut Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB

Helmut Duckadam, într-o conferință / Hepta

Duminică, vecinii au sesizat autorităţile, dar a fost prea târziu din păcate. Pompierii nu au mai reuşit să îi salveze viaţa bătrânului. Acesta s-a spânzurat în holul intrării în casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dramă pentru familia lui Helmut Duckadam

„Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau.

La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale.

Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu.

Soţia Alexandra i-a fost alături lui Duckadam în cele mai grele momente

Alexandra i-a fost alături lui Duckadam şi în cele mai grele momente. „Păi aş scoate măcar o săptămână, pentru că eu am avut multe operaţii, multe probleme de sănătate, dar aş scoate ultima operaţie pe care mi-a făcut-o Brădişteanu. Stăteam cu Cornel Dinu în aceeaşi rezervă şi stătea soţia cu mine, Alexandra, până la 12, 1 noaptea şi mă freca pe spate, pentru că aveam nişte dureri groaznice după operaţie.

Reclamă

La un moment dat chiar am zis că nu mai rezist. Chiar vorbisem cu doctorul şi mi-a trimis o psiholoagă să vorbească cu mine. Deci am avut momente dintr-alea … mai puţin plăcute. a, groaznice. O săptămână am avut dureri de nesuportat. Din trei în trei ore îmi dădeau morfină„, a spus Duckadam, la „Legende” cu Dan Negru.

Helmut Duckadam a vorbit despre relaţia pe care o are cu actuala soţie, Alexandra

Mulţi au spus că Alexandra, care este mult mai tânără, a intrat în relaţie cu „Eroul de la Sevilla” pentru bani. Duckadam a recunoscut şi el că asta a fost percepţia celor din jur.

„Da, aşa e, am auzit şi eu. Şi am un prieten, Marcel Puşcaş, are şi el o emisiune şi la un moment dat zice şi el „bă, da totuşi ce a găsit fata asta la tine? Aveai by-pass, începuse artroza, pensionar de boală, ea cu 20 de ani mai tânără, frumoasă, ce Dumnezeu a găsit la tine?

Reclamă 4 / 0/3

Nu, n-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci, în momentul după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, când am plecat atunci, în 2003, şi când m-am însurat cu Alexandra nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei şi din pensia mea mică. La un moment dat am pierdut şi apartamentul din Arad.

A fost o casă naţionalizată, o câştigasem eu prin hotărâre definitivă dar, după 10 ani, urmaşii urmaşilor au câştigat-o la CEDO şi m-au dat afară, zbang. Şi m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama şi, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiţă, nici cuţit”, a mai spus Duckadam.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și