Închide meniul

"Legende" cu Dan Negru! Helmut Duckadam a vorbit despre relaţia cu soţia sa şi momentele teribile prin care a trecut: "Din trei în trei ore îmi dădeau morfină!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 19:46 / Actualizat: 9 mai 2022, 18:10

"Legende" cu Dan Negru! Helmut Duckadam a vorbit despre relaţia cu soţia sa şi momentele teribile prin care a trecut: "Din trei în trei ore îmi dădeau morfină!" 

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam

Helmut Duckadam a vorbit despre relaţia pe care o are cu actuala soţie, Alexandra. Mulţi au spus că Alexandra, care este mult mai tânără, a intrat în relaţie cu „Eroul de la Sevilla” pentru bani. Duckadam a recunoscut şi el că asta a fost percepţia celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, aşa e, am auzit şi eu. Şi am un prieten, Marcel Puşcaş, are şi el o emisiune şi la un moment dat zice şi el „bă, da totuşi ce a găsit fata asta la tine? Aveai by-pass, începuse artroza, pensionar de boală, ea cu 20 de ani mai tânără, frumoasă, ce Dumnezeu a găsit la tine? 

Nu, n-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci, în momentul după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, când am plecat atunci, în 2003, şi când m-am însurat cu Alexandra nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei şi din pensia mea mică. La un moment dat am pierdut şi apartamentul din Arad.

A fost o casă naţionalizată, o câştigasem eu prin hotărâre definitivă dar, după 10 ani, urmaşii urmaşilor au câştigat-o la CEDO şi m-au dat afară, zbang. Şi m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama şi, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiţă, nici cuţit„, a spus Duckadam la „Legende” cu Dan Negru.

Alexandra i- a fost alături lui Duckadam în cele mai grele momente

Alexandra i-a fost alături lui Duckadam şi în cele mai grele momente.

Reclamă

Păi aş scoate măcar o săptămână, pentru că eu am avut multe operaţii, multe probleme de sănătate, dar aş scoate ultima operaţie pe care mi-a făcut-o Brădişteanu. Stăteam cu Cornel Dinu în aceeaşi rezervă şi stătea soţia cu mine, Alexandra, până la 12, 1 noaptea şi mă freca pe spate, pentru că aveam nişte dureri groaznice după operaţie.

La un moment dat chiar am zis că nu mai rezist. Chiar vorbisem cu doctorul şi mi-a trimis o psiholoagă să vorbească cu mine. Deci am avut momente dintr-alea … mai puţin plăcute. a, groaznice. O săptămână am avut dureri de nesuportat. Din trei în trei ore îmi dădeau morfină„, a mai spus Duckadam.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și