Închide meniul

Fanii s-au săturat de Mihai Stoica! Mustaţă: „Am văzut că mai nou îi place să stea pe Facebook”

Antena Sport Publicat: 17 mai 2021, 16:14

Reclamă
Fanii s-au săturat de Mihai Stoica! Mustaţă: „Am văzut că mai nou îi place să stea pe Facebook

Profimediaimages

Gheorghe Mustaţă l-a criticat pe Mihai Stoica

„Așteptăm demisia lui Meme la acest sfârșit de campionat. Să se ducă și să joace tenis cu piciorul. Am văzut ce a făcut el la noi la echipă în ultimii ani. Nimic! Acum a ajuns să se bucure că intră Rapidul în A. Foarte bine! Dar poate ne bucurăm și noi la sfârșitul campionatului, dacă are curajul să își dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii s-au săturat de Mihai Stoica: Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook

Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook. Asta da activitate de manager. Dar cum își asumă el pierderea campionatului? Vreau să vad și eu acest lucru din partea lui. Meme nu are respect față de suporteri. Ce să vorbesc eu cu el?

El nu mai respectă de mult suporterii. Acest Meme de azi nu mai este Meme ăla pe care il știam noi din urmă cu zece ani. Dar lui Meme îi place să stea așa. Îi place să stea pe facebook și să răspundă doar la mesajele care îi convin lui. În place să susțină Rapidul în lupta pentru promovare, dar să joace și tenis cu piciorul”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Mihai Stoica, tras la răspundere pentru transferul ratat al lui Ante Vukusic

Ante Vukusic a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali după ce a ratat startul la FCSB. Atacantul sloven va părăsi formaţia lui Gigi Becali în vară. Ante Vukusic nu a mai jucat de pe 7 martie la FCSB. La trei zile distanţă, Gigi Becali a anunţat că nu va mai primi nicio şansă.

„Meme ne-a adus un atacant de a rupt norii. A jucat 20 de minute la Steaua și s-a accidentat, nu? De asta nu mai joacă Meme, Vukusic? Să fim serioși! Nu mai joacă de bun ce este.

Reclamă

Ai adus un atacant de nu se poate! Dar, nu este nimic. Asteptăm demisia ta de onoare. Gigi Becali a spus foarte clar că Vukusic nu o să mai joace la Steaua. Unde s-a accidentat ăsta pe teren? Noi l-am văzut doar vreo 20 de minute și ne-am convins toți de el.

Meme ne spune acum că, vezi Doamne, Vukusic s-a accidentat. De aia nu jucăm noi fotbal și nu avem rezultate, că nu e Vukusic pe teren, că e băiatul accidentat? Atunci nu mai este nimci de spus”, a mai spus Mustaţă.

În vârstă de 29 de ani, Vukusic a sosit la FCSB în ianuarie, liber de contract. El a marcat 24 de goluri în Slovenia, sezonul trecut, când a fost golgheter. La FCSB, nu a reuşit să înscrie deloc în cinci meciuri. „Trăieşte un adevărat infern”, au scris jurnaliştii sloveni despre Vukusic, încă din februarie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și