Închide meniul

Fanii s-au săturat de Mihai Stoica! Mustaţă: „Am văzut că mai nou îi place să stea pe Facebook”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2021, 16:14

Fanii s-au săturat de Mihai Stoica! Mustaţă: „Am văzut că mai nou îi place să stea pe Facebook

Profimediaimages

Gheorghe Mustaţă l-a criticat pe Mihai Stoica

„Așteptăm demisia lui Meme la acest sfârșit de campionat. Să se ducă și să joace tenis cu piciorul. Am văzut ce a făcut el la noi la echipă în ultimii ani. Nimic! Acum a ajuns să se bucure că intră Rapidul în A. Foarte bine! Dar poate ne bucurăm și noi la sfârșitul campionatului, dacă are curajul să își dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii s-au săturat de Mihai Stoica: Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook

Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook. Asta da activitate de manager. Dar cum își asumă el pierderea campionatului? Vreau să vad și eu acest lucru din partea lui. Meme nu are respect față de suporteri. Ce să vorbesc eu cu el?

El nu mai respectă de mult suporterii. Acest Meme de azi nu mai este Meme ăla pe care il știam noi din urmă cu zece ani. Dar lui Meme îi place să stea așa. Îi place să stea pe facebook și să răspundă doar la mesajele care îi convin lui. În place să susțină Rapidul în lupta pentru promovare, dar să joace și tenis cu piciorul”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Mihai Stoica, tras la răspundere pentru transferul ratat al lui Ante Vukusic

Ante Vukusic a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali după ce a ratat startul la FCSB. Atacantul sloven va părăsi formaţia lui Gigi Becali în vară. Ante Vukusic nu a mai jucat de pe 7 martie la FCSB. La trei zile distanţă, Gigi Becali a anunţat că nu va mai primi nicio şansă.

„Meme ne-a adus un atacant de a rupt norii. A jucat 20 de minute la Steaua și s-a accidentat, nu? De asta nu mai joacă Meme, Vukusic? Să fim serioși! Nu mai joacă de bun ce este.

Reclamă

Ai adus un atacant de nu se poate! Dar, nu este nimic. Asteptăm demisia ta de onoare. Gigi Becali a spus foarte clar că Vukusic nu o să mai joace la Steaua. Unde s-a accidentat ăsta pe teren? Noi l-am văzut doar vreo 20 de minute și ne-am convins toți de el.

Meme ne spune acum că, vezi Doamne, Vukusic s-a accidentat. De aia nu jucăm noi fotbal și nu avem rezultate, că nu e Vukusic pe teren, că e băiatul accidentat? Atunci nu mai este nimci de spus”, a mai spus Mustaţă.

În vârstă de 29 de ani, Vukusic a sosit la FCSB în ianuarie, liber de contract. El a marcat 24 de goluri în Slovenia, sezonul trecut, când a fost golgheter. La FCSB, nu a reuşit să înscrie deloc în cinci meciuri. „Trăieşte un adevărat infern”, au scris jurnaliştii sloveni despre Vukusic, încă din februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și