Închide meniul

FABULOS! Cui trimitea Gigi Becali scrisori din închisoare: „Trimite-mi lista ca să o binecuvântez şi eu!” Mesaj categoric pentru MM Stoica: „Să respecţi cu sfinţenie ordinele”

Publicat: 17 mai 2021, 18:55

Reclamă
FABULOS! Cui trimitea Gigi Becali scrisori din închisoare: „Trimite-mi lista ca să o binecuvântez şi eu! Mesaj categoric pentru MM Stoica: „Să respecţi cu sfinţenie ordinele

Hepta

Gigi Becali, mesaje fabuloase din închisoare pentru angajaţii FCSB

Dezvăluiri fabuloase despre perioada în care Gigi Becali s-a aflat la închisoare. Patronul FCSB a ţinut în permanenţă legătura cu cei din club şi prin intermediul scrisorilor. Gigi Becali a petrecut doi ani la închisoare, însă a deţinut şi atunci controlul la club. Cei de la Gazeta Sporturilor au publicat mai multe scrisori pe care Gigi Becali le trimitea din închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru angajaţii din club. Valeriu Argăseală, Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf erau destinatarii mesajelor pe care Gigi Becali şle trimitea din închisoare. Mesajele ar fi fost trimise în al doilea an de mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB.

Reghe, te rog să respecți hotărârile mele și să le spui (asta este decizia patronului și trebuie respectată cu sfințenie). Trimite-mi, te rog, lista de la UEFA ca să o binecuvântez și eu. Al tău prieten, frate și patron din pușcărie, Gigi”, a fost mesajul lui Gigi Becali din închisoare.

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru Mihai Stoica: „Să respecţi ordinele cu sfinţenie”

Gigi Becali i-a trimis o scrisoare din închisoare şi lui Mihai Stoica, căruia i-a cerut să îi respecte ordinele cu sfinţenie.

Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”, a mai scris Becali, care a trimis scrisori din închisoare şi lui Valeriu Argăseală: „Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”.

Reclamă

În acea perioadă, FCSB a făcut mai multe transferuri, iar unele s-au dovedit a fi inspirate. În aceast perioadă, FCSB i-a adus pe Varela, Neagu, Stanciu, Kapetanos, Adrian Cristea și Piovaccari.

Cum arată scrisorile lui Gigi Becali pentru angajaţii săi

În spaţiu public a apărut şi textul compus de Gigi Becali în scrisorile pe care le trimitea angajaţilor de la club.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru angajaţii de la FCSB. Sursa: gsp

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și