Închide meniul

FABULOS! Cui trimitea Gigi Becali scrisori din închisoare: „Trimite-mi lista ca să o binecuvântez şi eu!” Mesaj categoric pentru MM Stoica: „Să respecţi cu sfinţenie ordinele”

Reclamă

Publicat: 17 mai 2021, 18:55

FABULOS! Cui trimitea Gigi Becali scrisori din închisoare: „Trimite-mi lista ca să o binecuvântez şi eu! Mesaj categoric pentru MM Stoica: „Să respecţi cu sfinţenie ordinele

Hepta

Gigi Becali, mesaje fabuloase din închisoare pentru angajaţii FCSB

Dezvăluiri fabuloase despre perioada în care Gigi Becali s-a aflat la închisoare. Patronul FCSB a ţinut în permanenţă legătura cu cei din club şi prin intermediul scrisorilor. Gigi Becali a petrecut doi ani la închisoare, însă a deţinut şi atunci controlul la club. Cei de la Gazeta Sporturilor au publicat mai multe scrisori pe care Gigi Becali le trimitea din închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru angajaţii din club. Valeriu Argăseală, Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf erau destinatarii mesajelor pe care Gigi Becali şle trimitea din închisoare. Mesajele ar fi fost trimise în al doilea an de mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB.

Reghe, te rog să respecți hotărârile mele și să le spui (asta este decizia patronului și trebuie respectată cu sfințenie). Trimite-mi, te rog, lista de la UEFA ca să o binecuvântez și eu. Al tău prieten, frate și patron din pușcărie, Gigi”, a fost mesajul lui Gigi Becali din închisoare.

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru Mihai Stoica: „Să respecţi ordinele cu sfinţenie”

Gigi Becali i-a trimis o scrisoare din închisoare şi lui Mihai Stoica, căruia i-a cerut să îi respecte ordinele cu sfinţenie.

Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”, a mai scris Becali, care a trimis scrisori din închisoare şi lui Valeriu Argăseală: „Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”.

Reclamă

În acea perioadă, FCSB a făcut mai multe transferuri, iar unele s-au dovedit a fi inspirate. În aceast perioadă, FCSB i-a adus pe Varela, Neagu, Stanciu, Kapetanos, Adrian Cristea și Piovaccari.

Cum arată scrisorile lui Gigi Becali pentru angajaţii săi

În spaţiu public a apărut şi textul compus de Gigi Becali în scrisorile pe care le trimitea angajaţilor de la club.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, scrisori din închisoare pentru angajaţii de la FCSB. Sursa: gsp

 

Recomandări
  • Gigi Becali, scrisori din închisoare
  • Ce le cerea lui Laurenţiu Reghecampf, Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și