Închide meniul

Răzvan Marin, dorit de un gigant din Ligue 1! Internaţionalul român se poate lupta pentru titlu în Franţa cu Neymar şi Mbappe

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 19:26

Reclamă
Răzvan Marin, dorit de un gigant din Ligue 1! Internaţionalul român se poate lupta pentru titlu în Franţa cu Neymar şi Mbappe

Profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dorit de Lyon

Răzvan Marin este dorit de un gigant din Ligue 1. Este vorba despre Olympique Lyon, club care a câştigat 7 titluri de campioană în Franţa. Anunţul a fost făcut de impresarul Pietro Chiodi, prin intermediul reţelelor de socializare. PC Soccer Management, firma de impresariat a fostului colaborator al fraţilor Becali, a fost întrebată: „Care a fost clubul cu cea mai mare reputație care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent?”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul a venit la scurt timp: „Olympique Lyonnais despre Răzvan Marin”

PC Soccer Management Instagram

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Marin este de 12 milioane de euro. În acest sezon, mijlocaşul a bifat 38 de apariţii pentru Cagliari, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Cagliari are obligația să-l transfere definitiv pe Marin la finalul sezonului pentru 10 milioane de euro. Românul este momentan împrumutat de la Ajax.

marin-cagliari
Profimediaimages

Răzvan Marin, adevărul din spatele perioadei de coșmar de la Ajax

Răzvan Marin (24 de ani) n-a reușit să se impună la Ajax și a fost împrumutat în Serie A, la Cagliari. La aproape 1 an de la mutarea sa, mijlocașul român a vorbit despre perioada petrecută în Olanda.

Reclamă

Răzvan Marin nu își explică de ce nu s-a adaptat la Ajax. „Lăncierii” îl transferau în 2019 de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro. Ar fi trebuit să fie unul dintre oamenii de bază al lui Erik Ten Hag, dar a prins doar 17 partide în toate competițiile.

„Experiența de la Ajax a fost pozitivă, dar nu a fost simplă. Am jucat în primele cinci-șase meciuri, iar apoi nu știu ce s-a întâmplat. Nu am fost în cea mai bună formă, iar Ten Haag a făcut alte alegeri. Apoi a fost dificil să mai joc”, a explicat Răzvan Marin, potrivit calcionews24.com.

razvan marin
Profimedia
Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și