Închide meniul

Cosmin Contra, dorit în La Liga! „Guriţă” e pregătit pentru meciuri de cinci stele cu Real Madrid, Barcelona şi Atletico: „E visul meu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 17:53

Cosmin Contra, dorit în La Liga! „Guriţă e pregătit pentru meciuri de cinci stele cu Real Madrid, Barcelona şi Atletico: „E visul meu!

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo

Cosmin Contra, dorit în La Liga. În prezent observator UEFA, „Guriţă” este pregătit pentru revenirea în antrenorat. Deportivo Alaves, ocupanta locului 15 din Spania, îl aşteaptă pe tehnician, care a evoluat pentru gruparea din Vitoria în perioada 1999-2001 (66 meciuri, 5 goluri).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, dorit în La Liga

Spaniolii şi-au amintit de Contra, care se declară încântat de posibilitatea de a antrena pe prima scenă a fotbalului spaniol. Deportivo nu are emoţii în privinţa retrogradării, iar, dacă mutarea se va concretiza, acesta va avea dueluri de cinci stele cu granzii Real Madrid, Barcelona, Atletico şi Sevilla.

„Este unul dintre visele mele, să mă întorc la Vitoria. Sperăm că vor apărea circumstanțele pentru a putea reveni și a antrena echipa, pentru că m-ar face la fel de entuziasmat ca prima zi în care am ajuns ca jucător”, a declarat Cosmin Contra pentru Radio Marca.

Cosmin Contra
Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra revine în antrenorat după experienţa de la Dinamo. Fostul antrenor al „câinilor” a renunţat la o sumă uriaşă

Cosmin Contra, dorit în La Liga. după experienţa de coşmar din Ştefan cel Mare. Antrenorul a primit 40.000 de euro în urma acordului pe care l-a încheiat cu fanii acţionari ai lui Dinamo, prin care a renunţat la datoriile clubului faţă de el.

Reclamă

Fostul antrenor al lui Dinamo a recunoscut stingerea conflictului cu Dinamo. „Da. M-am înţeles şi am renunţat la mulţi bani”, a spus el pentru AntenaSport.

Contra avea un salariu de 300.000 de euro pe sezon. În momentul despărţirii ar fi putut solicita plata integrală a contractului valabil doi ani. 560.000 de euro este suma la care a renunţat Contra.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a pregătit-o pe Dinamo pentru a doua oară în carieră. El a mai stat pe banca „câinilor” în 2017. Acum, a rezistat trei luni şi jumătate, de la finalul lui august până la începutul lui decembrie.

Reclamă 4 / 0/3
contra
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și