Închide meniul

EXCLUSIV. Contra a recunoscut acordul cu DDB: "Am renunţat la mulţi bani". Anunţul făcut de suporteri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 17:05

EXCLUSIV. Contra a recunoscut acordul cu DDB: "Am renunţat la mulţi bani". Anunţul făcut de suporteri

hepta

Cosmin Contra a confirmat pentru AntenaSport acordul cu fanii din DDB

Dinamo tremură pentru achitarea datoriilor. Până la finalul lunii, trebuie să scape de aceste problemele financiare ca să ia licenţa în Liga 1. Un mare pas a fost realizat prin acordul cu fostul antrenor, Cosmin Contra, şi cu fostul preparator fizic, Javi Reyes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Am renunţat la mulţi bani"

Contra a confirmat veştile pentru AntenaSport. "Da. M-am înţeles şi am renunţat la mulţi bani", a spus antrenorul, care este liber de contract şi lucrează la UEFA, care îl trimite la meciurile de top din Champions League pentru a realiza analiza tehnică. 

"S-au mai stins două litigii. Cel cu Cosmin Contra și cel cu Javi Reyes. Este vorba de contracte și pretenții financiare care atârnau foarte greu pe umerii DDB. Nu a fost simplu. Negocierile s-au întins pe o perioadă destul de lungă, dar e bine că s-a ajuns la o înțelegere", au transmis şi fanii din DDB, într-un comunicat postat pe Facebook.

Fanii acţionari ai lui Dinamo au anunţat luna trecută că au de strâns 830.000 de euro pentru a putea obţine licenţa care permite participarea în viitorul sezon al Ligii 1. De atunci, DDB a achitat o mare parte din datorii. 

"Dinamo mai are de plătit câțiva antrenori de la Copii și Juniori, sume foarte mici, pe care le vor plăti cu siguranță. Nu știu către Stat, dar acolo se pot reeșalona datoriile. Dacă merg tot așa, până pe 31 martie cred că își iau licența și pentru competițiile europene", a dezvăluit, la digisport, Emilian Hulubei, preşedintele AFAN (Asociația Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori).

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și