Închide meniul

AS.ro LIVE | Puya a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Rapper-ul a venit cu povești de senzație

Publicat: 19 mai 2021, 0:19 / Actualizat: 19 mai 2021, 12:27

Reclamă
AS.ro LIVE | Puya a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Rapper-ul a venit cu povești de senzație

Sursa: Facebook

Puya, invitatul lui Cătălin Oprişan

Rapper-ul Puya, pe numele său real Dragoş Gărdescu, este invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE cu poveşti de senzaţie. Cu o carieră muzicală de peste 20 de ani, acesta este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de hip-hop din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ AICI

Puya este invitatul la AS.ro LIVE, de la 10:30

Pe lângă cariera individuală, Puya face parte din trupa La Familia, alături de Sişu Tudor. Puya activează în industria muzicală încă din 1994. În 2007, Dragoş Gărdescu a înființat ONG-ul Agenția Spartacus, care se ocupă de apărarea drepturilor deținuților și combaterea consumului de droguri. Rapper-ul a avut și acțiuni antidrog în liceele din țară.

Puya, invitat la AS.ro
Facebook Marpha Hip Hop
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și