Închide meniul

Ciprian Marica, probleme în cuplu. Întâlnire între iubita şi mama fostului fotbalist: „Nu mai suport! / Aşa sunt bărbaţii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 11:51

Ciprian Marica, probleme în cuplu. Întâlnire între iubita şi mama fostului fotbalist: „Nu mai suport! / Aşa sunt bărbaţii!

Ciprian Marica, probleme în cuplu

Facebook Ciprian Marica

Ciprian Marica nu este căsătorit, dar are o relaţie de durată cu Ioana, mama celor doi copii ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, probleme în cuplu: „Gândeşte-te la copii”

Ioana pare însă că s-a săturat de scandalurile provocate de fostul fotbalist, care este în acest moment patron al Farului Constanţa.

Ioana s-a întâlnit cu mama lui Marica. Cele două au fost surprinse de reporterii impact.ro, care au descris discuţia purtată drept una aprinsă.

Iubita fostului fotbalist a arătat mai multe imagini pe telefonului mobil. „Mai gândește-te. Așa sunt bărbații. Gândește-te la copii!”, a fost replica primită de la mama lui Marica. „Nu mai suport!”, a spus însă Ioana.

În urmă cu aproape un an, Ciprian Marica a fost surprins alături de amanta sa, Ana Muntean, într-o cameră de hotel.

Reclamă

Ciprian Marica, dat de gol de Ilinca Vandici

Şi Ilinca Vandici s-a confruntat cu infidelităţile lui Ciprian Marica. „Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa.

Certurile apăreau dintr-un singur motiv: infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a dezvăluit aceasta.

Vedeta tv a mai povestit că Marica nu recunoştea niciodată că o înşela.

Reclamă 4 / 0/3

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: ”De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, cum au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a mai spus Ilinca Vandici, în podcastul găzduit de Radu Țibulcă

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 0-0! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și