Închide meniul

Ciprian Marica, probleme în cuplu. Întâlnire între iubita şi mama fostului fotbalist: „Nu mai suport! / Aşa sunt bărbaţii!”

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 11:51

Ciprian Marica, probleme în cuplu. Întâlnire între iubita şi mama fostului fotbalist: „Nu mai suport! / Aşa sunt bărbaţii!

Ciprian Marica, probleme în cuplu

Facebook Ciprian Marica

  • Întâlnire între mama şi iubita lui Marica
  • Discuţia aprinsă dintre cele două

Ciprian Marica nu este căsătorit, dar are o relaţie de durată cu Ioana, mama celor doi copii ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, probleme în cuplu: „Gândeşte-te la copii”

Ioana pare însă că s-a săturat de scandalurile provocate de fostul fotbalist, care este în acest moment patron al Farului Constanţa.

Ioana s-a întâlnit cu mama lui Marica. Cele două au fost surprinse de reporterii impact.ro, care au descris discuţia purtată drept una aprinsă.

Reclamă

Iubita fostului fotbalist a arătat mai multe imagini pe telefonului mobil. „Mai gândește-te. Așa sunt bărbații. Gândește-te la copii!”, a fost replica primită de la mama lui Marica. „Nu mai suport!”, a spus însă Ioana.

În urmă cu aproape un an, Ciprian Marica a fost surprins alături de amanta sa, Ana Muntean, într-o cameră de hotel.

Reclamă

Ciprian Marica, dat de gol de Ilinca Vandici

Şi Ilinca Vandici s-a confruntat cu infidelităţile lui Ciprian Marica. „Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa.

Certurile apăreau dintr-un singur motiv: infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a dezvăluit aceasta.

Vedeta tv a mai povestit că Marica nu recunoştea niciodată că o înşela.

Reclamă 4 / 0/3

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: ”De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, cum au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a mai spus Ilinca Vandici, în podcastul găzduit de Radu Țibulcă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”
Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1
Liga 1 • 19 mart., 17:25
„E momentul să plece!” Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1: „Atitudinea lui e foarte bună!”