Închide meniul

Ciprian Deac se retrage de la naţionala României: „Nu cred că mai pot ajuta! Îmi cunosc limitele”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 17:36

Ciprian Deac se retrage de la naţionala României: „Nu cred că mai pot ajuta! Îmi cunosc limitele

SportPictures / Razvan Pasarica / Sport Pictures via Hepta

Ciprian Deac

Ciprian Deac se retrage de la naţionala României. Mijlocaşul a făcut anunţul la scurt timp după ce a câştigat al şaselea titlu din carieră cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac: „Sunt mulți jucători peste mine pe postul meu!

Ciprian Deac a debutat la echipa națională în martie 2010, într-un amical cu Israel, însă mijlocaşul nu are de gând să mai evolueze pentru prima reprezentativă. Motivul, spune fotbalistul lui CFR Cluj, este faptul că îşi cunoaşte limitele. De asemenea, veteranul este de părere că Mirel Rădoi ar trebui să se bazeze pe noua generaţie de tricolori.

„Nu cred că mai pot ajuta naționala României. Eu îmi cunosc limitele, sunt mulți jucători peste mine pe postul meu, care pot ajuta mai mult. Sunt Man, Moruțan, Olaru, jucători foarte buni, n-aș vrea să uit pe cineva. România are potențial și nu îmi fac probleme. Îmi place foarte mult Petrila, mă bucur că va reveni la noi. Sunt jucători talentați care vin din spate”, a anunţat Ciprian Deac la DigiSport.

Ultimul meci în care Ciprian Deac a îmbrăcat tricoul României a fost eşecul cu Austria, scor 0-1, din luna octombrie a anului trecut.

Ciprian Deac
Profimedia

Ciprian Deac se retrage de la naţionala României la scurt timp după ce a câştigat un nou titlu cu CFR Cluj

Seara trecută, Ciprian Deac a câştigat al şaselea titlu din carieră cu CFR Cluj. Veteranul le-a dat o „palmă” contestatarilor.

Reclamă

„Este o bucurie foarte mare, am muncit un an de zile, numai noi ştim cât am suferit şi Dumnezeu ne răsplăteşte. Cred că am câştigat campionatul pe merit, echipa asta merită tot ce este mai bun. Avem în ADN-ul nostru să fim campioni şi asta se vede. Am demonstrat că încă mai avem foame şi cred că la anul tot noi vom fi principala pretendentă la titlu”, a declarat Ciprian Deac după la finalul meciului cu CFR Cluj.

Ciprian Deac
SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și