Închide meniul

Ciprian Deac se retrage de la naţionala României: „Nu cred că mai pot ajuta! Îmi cunosc limitele”

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 17:36

Reclamă
Ciprian Deac se retrage de la naţionala României: „Nu cred că mai pot ajuta! Îmi cunosc limitele

SportPictures / Razvan Pasarica / Sport Pictures via Hepta

Ciprian Deac

Ciprian Deac se retrage de la naţionala României. Mijlocaşul a făcut anunţul la scurt timp după ce a câştigat al şaselea titlu din carieră cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac: „Sunt mulți jucători peste mine pe postul meu!

Ciprian Deac a debutat la echipa națională în martie 2010, într-un amical cu Israel, însă mijlocaşul nu are de gând să mai evolueze pentru prima reprezentativă. Motivul, spune fotbalistul lui CFR Cluj, este faptul că îşi cunoaşte limitele. De asemenea, veteranul este de părere că Mirel Rădoi ar trebui să se bazeze pe noua generaţie de tricolori.

„Nu cred că mai pot ajuta naționala României. Eu îmi cunosc limitele, sunt mulți jucători peste mine pe postul meu, care pot ajuta mai mult. Sunt Man, Moruțan, Olaru, jucători foarte buni, n-aș vrea să uit pe cineva. România are potențial și nu îmi fac probleme. Îmi place foarte mult Petrila, mă bucur că va reveni la noi. Sunt jucători talentați care vin din spate”, a anunţat Ciprian Deac la DigiSport.

Ultimul meci în care Ciprian Deac a îmbrăcat tricoul României a fost eşecul cu Austria, scor 0-1, din luna octombrie a anului trecut.

Ciprian Deac
Profimedia

Ciprian Deac se retrage de la naţionala României la scurt timp după ce a câştigat un nou titlu cu CFR Cluj

Seara trecută, Ciprian Deac a câştigat al şaselea titlu din carieră cu CFR Cluj. Veteranul le-a dat o „palmă” contestatarilor.

Reclamă
Reclamă

„Este o bucurie foarte mare, am muncit un an de zile, numai noi ştim cât am suferit şi Dumnezeu ne răsplăteşte. Cred că am câştigat campionatul pe merit, echipa asta merită tot ce este mai bun. Avem în ADN-ul nostru să fim campioni şi asta se vede. Am demonstrat că încă mai avem foame şi cred că la anul tot noi vom fi principala pretendentă la titlu”, a declarat Ciprian Deac după la finalul meciului cu CFR Cluj.

Ciprian Deac
SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și