Închide meniul

Gabriel Tamaş, după ce a ajuns cu Voluntari la barajul pentru menţinerea în Liga 1: „Şi Barcelona a început să piardă cu echipe mai mici”

Publicat: 19 mai 2021, 21:02

Reclamă
Gabriel Tamaş, după ce a ajuns cu Voluntari la barajul pentru menţinerea în Liga 1: „Şi Barcelona a început să piardă cu echipe mai mici

Gabi Tamaş

Hepta

Gabriel Tamaş, la baraj cu Voluntari pentru menţinerea în Liga 1. Ilfovenii nu au reuşit să învingă UTA şi au terminat play-out-ul pe locul 7.  Gabriel Tamaş a sunat adunarea, după ce a ajuns cu Voluntari la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Nu vrea să aibă parte de surprize neplăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E şi păcat că nu am câştigat. Am avut şi câteva ocazii, multe ocazii. Să o luăm pe corect,e am început destul de slab meciul. Per total, am avut mai multe ocazii. Nu se ştie niciodată. Poate prinde o zi extreaordinară şi le intră tot. Nici Barcelona nu mai bate pe toţi acum, şi ea a început să piardă cu echipe mai mici. E soarta unui club de fotbal în joc„, a spus Gabi Tamaş după FC Voluntari – UTA 0-0.

Gabriel Tamaş, la baraj cu Voluntari. Etapă nebună în play-out

Final nebun în ultima etapă din play-out, în care s-au marcat 8 goluri. Dinamo a obţinut o remiză albă cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari şi UTA Arad au remizat şi ele, 0-0, Viitorul a învins-o pe Astra Giurgiu la ultima fază, 1-0, Gaz Metan a făcut spectacol cu Poli Iaşi, 4-2, iar Hermannstadt a câştigat confruntarea cu FC Argeş, 1-0.

Clasament:  1. Chindia Târgovişte – 36 de puncte, 2.UTA Arad – 32, 3. FC Viitorul – 32, 4. Gaz Metan Mediaş – 32, 5. Dinamo – 31, 6. FC Argeş – 31, 7. FC Voluntari – 28, 8. FC Hermannstadt – 26,  9. Astra Giurgiu – 24, 10. Poli Iaşi – 20.

Ocupantele locurilor 7 şi 8 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Reclamă

Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 şi locul 2 din grupa de play-out (Chindia şi FC Viitorul, deoarece UTA nu are licenţă UEFA). Câştigătoarea va avea şansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa (probabil locul 4 din play-off), pentru a stabili echipa care va juca în UEFA Conference League.

Barajul pentru UEFA Europa Conference League, dintre ocupantele locurilor 1 şi 2 play-out, se va disputa miercuri, 26 mai, cu începere de la ora 18.30. Barajul se va decide într-o singură manşă, programată pe terenul echipei mai bine clasate la finalul play-out-ului. Câştigătoarea va juca finala pentru locul de UEFA Europa Conference League, în data de 30 mai 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și