Închide meniul

Gabriel Tamaş, după ce a ajuns cu Voluntari la barajul pentru menţinerea în Liga 1: „Şi Barcelona a început să piardă cu echipe mai mici”

Reclamă

Publicat: 19 mai 2021, 21:02

Gabriel Tamaş, după ce a ajuns cu Voluntari la barajul pentru menţinerea în Liga 1: „Şi Barcelona a început să piardă cu echipe mai mici

Gabi Tamaş

Hepta

Gabriel Tamaş, la baraj cu Voluntari pentru menţinerea în Liga 1. Ilfovenii nu au reuşit să învingă UTA şi au terminat play-out-ul pe locul 7.  Gabriel Tamaş a sunat adunarea, după ce a ajuns cu Voluntari la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Nu vrea să aibă parte de surprize neplăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E şi păcat că nu am câştigat. Am avut şi câteva ocazii, multe ocazii. Să o luăm pe corect,e am început destul de slab meciul. Per total, am avut mai multe ocazii. Nu se ştie niciodată. Poate prinde o zi extreaordinară şi le intră tot. Nici Barcelona nu mai bate pe toţi acum, şi ea a început să piardă cu echipe mai mici. E soarta unui club de fotbal în joc„, a spus Gabi Tamaş după FC Voluntari – UTA 0-0.

Gabriel Tamaş, la baraj cu Voluntari. Etapă nebună în play-out

Final nebun în ultima etapă din play-out, în care s-au marcat 8 goluri. Dinamo a obţinut o remiză albă cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari şi UTA Arad au remizat şi ele, 0-0, Viitorul a învins-o pe Astra Giurgiu la ultima fază, 1-0, Gaz Metan a făcut spectacol cu Poli Iaşi, 4-2, iar Hermannstadt a câştigat confruntarea cu FC Argeş, 1-0.

Clasament:  1. Chindia Târgovişte – 36 de puncte, 2.UTA Arad – 32, 3. FC Viitorul – 32, 4. Gaz Metan Mediaş – 32, 5. Dinamo – 31, 6. FC Argeş – 31, 7. FC Voluntari – 28, 8. FC Hermannstadt – 26,  9. Astra Giurgiu – 24, 10. Poli Iaşi – 20.

Ocupantele locurilor 7 şi 8 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Reclamă

Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 şi locul 2 din grupa de play-out (Chindia şi FC Viitorul, deoarece UTA nu are licenţă UEFA). Câştigătoarea va avea şansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa (probabil locul 4 din play-off), pentru a stabili echipa care va juca în UEFA Conference League.

Barajul pentru UEFA Europa Conference League, dintre ocupantele locurilor 1 şi 2 play-out, se va disputa miercuri, 26 mai, cu începere de la ora 18.30. Barajul se va decide într-o singură manşă, programată pe terenul echipei mai bine clasate la finalul play-out-ului. Câştigătoarea va juca finala pentru locul de UEFA Europa Conference League, în data de 30 mai 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și