Închide meniul

S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. La el nu se aştepta nimeni! Surpriza pregătită de patronul lui FCSB după refuzul lui Şumudică

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2021, 20:37 / Actualizat: 21 mai 2021, 0:18

Reclamă
S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. La el nu se aştepta nimeni! Surpriza pregătită de patronul lui FCSB după refuzul lui Şumudică

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Andrei Prepeliţă ar putea fi alesul lui Gigi Becali

Antrenorul lui FC Argeş ar putea fi înlocuitorul lui Toni Petrea, anunţă digisport.ro. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor i-a atras atenţia lui Becali după ce a reuşit să îi revigoreze pe piteşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. Andrei Prepeliţă, chemat la palat!

S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit că a început să negocieze cu un alt tehnician, dar s-a ferit să îi anunţe numele. A recunoscut că nu este vorba de Cosmin Olăroiu şi Adi Mutu, antrenori care sunt liberi de contract. Numirea lui Prepeliţă ar putea fi pe placul suporterilor, care nu şi l-au dorit pe Marius Şumudică. FC Argeş a terminat pe locul 6 în play-out şi va continua în Liga 1.

La ora asta, am aici în fața mea pe unul, dar nu vă spun vouă. Vedeți că, după ce pun antrenorul ăsta, o să fie numărul de telefon schimbat. Am zis că nu mai vorbesc și iar m-am ocupat, povești la telefon, iar patimă. Nu mă mai bag deloc. Nici nu mă bag și nici telefon, la revedere, o să schimb numărul. Da, Olăroiu poate să vină oricând, pentru că eu, când am avut nevoie de el, a venit. Nu e Olăroiu. Dacă era el, îl anunțam imediat. Olăroiu e antrenor de mare anvergură, după Lucescu.

Auzi, până acum, s-a întâlnit hoțul cu prostul, că voi erați hoții și eu prostul. De acum încolo, e posibil să fiți hoți, dar n-o să mai fiu eu prost. Eu vă las în suspans, că nu mai sunt prost. Dacă vă spun o minciună acum, ca să vă induc în eroare?

Mai bine nu vă spun, că nu-mi place să mint. Abia acum a venit. Dacă veniți, oricum am ieșiri prin alte părți, deci să nu vină oamenii degeaba cu camere. Nu mă mai bag, nici nu mă interesează. Îi spun așa: ‘Băi, vezi că obiectivul principal sunt banii și jucătorii tineri‘.

Reclamă

Gigi Becali: „Edi Iordănescu poate antrena FCSB în viitor”

Despre Mutu nu e adevărat. Vă spun, la FCSB nu e adevărat cu Adi Mutu. Eu iau un antrenor pe care cât de cât îl știu și știu ce îi poate capul. Atunci n-aveam ce să fac. Plecase Teja și a rămas Bogdan Andone. A plecat el și a rămas Andronache. Așa era la vremea aia.

Edi Iordănescu poate antrena FCSB în viitor. E un antrenor de valoare, a câștigat campionatul. Acum nu poți spune, că e antrenorul CFR-ului. La un moment dat, poate fi. E un om cuminte, de familie frumoasă, care știe fotbal, o să renunțe puțin la mândrie, la trufie„, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Andrei Prepeliţă a jucat între 2011 şi 2015 la FCSB. A ajutat-o pe echipa lui Becali să câştige trei titluri, o Cupă a României, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și