Închide meniul

S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. La el nu se aştepta nimeni! Surpriza pregătită de patronul lui FCSB după refuzul lui Şumudică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2021, 20:37 / Actualizat: 21 mai 2021, 0:18

S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. La el nu se aştepta nimeni! Surpriza pregătită de patronul lui FCSB după refuzul lui Şumudică

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Andrei Prepeliţă ar putea fi alesul lui Gigi Becali

Antrenorul lui FC Argeş ar putea fi înlocuitorul lui Toni Petrea, anunţă digisport.ro. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor i-a atras atenţia lui Becali după ce a reuşit să îi revigoreze pe piteşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. Andrei Prepeliţă, chemat la palat!

S-a aflat cu cine negociază Gigi Becali. Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit că a început să negocieze cu un alt tehnician, dar s-a ferit să îi anunţe numele. A recunoscut că nu este vorba de Cosmin Olăroiu şi Adi Mutu, antrenori care sunt liberi de contract. Numirea lui Prepeliţă ar putea fi pe placul suporterilor, care nu şi l-au dorit pe Marius Şumudică. FC Argeş a terminat pe locul 6 în play-out şi va continua în Liga 1.

La ora asta, am aici în fața mea pe unul, dar nu vă spun vouă. Vedeți că, după ce pun antrenorul ăsta, o să fie numărul de telefon schimbat. Am zis că nu mai vorbesc și iar m-am ocupat, povești la telefon, iar patimă. Nu mă mai bag deloc. Nici nu mă bag și nici telefon, la revedere, o să schimb numărul. Da, Olăroiu poate să vină oricând, pentru că eu, când am avut nevoie de el, a venit. Nu e Olăroiu. Dacă era el, îl anunțam imediat. Olăroiu e antrenor de mare anvergură, după Lucescu.

Auzi, până acum, s-a întâlnit hoțul cu prostul, că voi erați hoții și eu prostul. De acum încolo, e posibil să fiți hoți, dar n-o să mai fiu eu prost. Eu vă las în suspans, că nu mai sunt prost. Dacă vă spun o minciună acum, ca să vă induc în eroare?

Mai bine nu vă spun, că nu-mi place să mint. Abia acum a venit. Dacă veniți, oricum am ieșiri prin alte părți, deci să nu vină oamenii degeaba cu camere. Nu mă mai bag, nici nu mă interesează. Îi spun așa: ‘Băi, vezi că obiectivul principal sunt banii și jucătorii tineri‘.

Reclamă

Gigi Becali: „Edi Iordănescu poate antrena FCSB în viitor”

Despre Mutu nu e adevărat. Vă spun, la FCSB nu e adevărat cu Adi Mutu. Eu iau un antrenor pe care cât de cât îl știu și știu ce îi poate capul. Atunci n-aveam ce să fac. Plecase Teja și a rămas Bogdan Andone. A plecat el și a rămas Andronache. Așa era la vremea aia.

Edi Iordănescu poate antrena FCSB în viitor. E un antrenor de valoare, a câștigat campionatul. Acum nu poți spune, că e antrenorul CFR-ului. La un moment dat, poate fi. E un om cuminte, de familie frumoasă, care știe fotbal, o să renunțe puțin la mândrie, la trufie„, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Andrei Prepeliţă a jucat între 2011 şi 2015 la FCSB. A ajutat-o pe echipa lui Becali să câştige trei titluri, o Cupă a României, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și