Închide meniul

Pensia alimentară uriaşă pe care i-o plăteşte Borcea Alinei Vidican. Suma e uriaşă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2021, 8:49

Reclamă
Pensia alimentară uriaşă pe care i-o plăteşte Borcea Alinei Vidican. Suma e uriaşă

Alina Vidican a scăpat de tatuajele cu Cristi Borcea

Colaj Facebook / Hepta

Cristi Borcea are doi copii cu Alina Vidican, iar omul de afaceri nu îi neglijează. Chiar dacă nu stă lângă ei, Borcea nu vrea ca acestora să le lipsească nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Astfel, Cristi Borcea plăteşte o pensie alimentară în jurul sumei de 10.000 de euro lunar.

Alina Vidican nu se mai ocupă de afacerile lui Cristi Borcea

Alina Vidican se coupa de restaurantul pe care Cristi Borcea îl are la Miami. După ce i-a cerut voie fostului soţ să se logodească cu milionarul brazilian Claude, Alina Vidican a decis să nu se mai ocupe de afacerile pe care i le-a incredinţat Cristi Borcea. Astfel, restaurantul de la Miami are un nou management.

Totuşi, în acest context, Borcea a decis să renunţe la celelalte afaceri pe care la are în SUA, scrie Fanatik.

Alina Vidican i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu prietenul milionar

Alina Vidican îşi reface viaţa în Statele Unite ale Americii. La cinci ani după divorţul de Cristi Borcea, vedeta s-a logodit cu prietenul ei, Claude. Decizia a luat-o abia după ce s-a consultat cu fostul patron al lui Dinamo.

Reclamă
Reclamă

Cristi Borcea a fost sunat de fosta soţie, alături de care are doi copii, Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri nu a stat mult pe gânduri şi a încurajat-o pe Alina să îşi oficializeze relaţia.

Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor„, a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru Fanatik.

Reclamă

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016.
Cristi Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune tv, citată de spynews.

Cei doi au împreună doi copii, pe Alexandru şi pe Gloria.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani! Reacţie fermă după succesul româncei

16:54

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Hong Kong! Câţi bani şi câte puncte şi-a asigurat pentru prima victorie după 2 ani

16:30

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

16:23

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare! „Simo” în sfârşit poate răsufla uşurată

16:20

Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong

16:06

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 6 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”
Citește și