Închide meniul

Gigi Becali anunță revoluția la FCSB! 7 jucători sunt OUT la finalul sezonului: „Nu mai aruncăm cu banii, tată!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 18:27

Reclamă
Gigi Becali anunță revoluția la FCSB! 7 jucători sunt OUT la finalul sezonului: „Nu mai aruncăm cu banii, tată!

Hepta

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali anunță revoluția la FCSB. Roș-albaștrii au pierdut din nou titlul în detrimentul CFR-ului, iar patronul roș-albaștrilor e gata să ia măsuri.Lucian Filip (30 de ani), Alexandru Stan (32 de ani) și Aristidis Soiledis (30 de ani) nu vor mai juca la FCSB si în stagiunea următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunță revoluția la FCSB

Gigi Becali a mai specificat că alți 4 fotbaliști vor pleca de la FCSB, fără să le spună și numele.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a declarat Gigi Becali.

Lucian Filip juca la FCSB din 2012, fiind din cel mai vechi jucător din lotul roș-albaștrilor. Alexandru Stan avea 3 ani de când a semnat cu echipa lui Gigi Becali. Soiledis a ajuns la Berceni în 2019.

Filip și Soiledis au bifat câte un singur meci la echipa mare de la FCSB în această stagiune. Alexandru Stan a fost trimis la „satelitul” din Liga 3.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului din sezonul viitor

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului din sezonul viitor. Patronul roș-albaștrilor este hotărât să facă o adevărată revoluție la nivelul defensivei. Aproximativ 4 jucători noi vrea Gigi Becali să aducă la FCSB.

„În spate nu m-am băgat niciodată, dar o să vină doi fundași centrali. În dreapta avem Crețu și Haruț. Eu mă bag doar de la mijloc în sus, dar acum n-am ce face. Sunt prea mari vedete! Mai trebuie la închizător să aleagă antrenorul, dar sunt și acolo variante, îl avem pe Șut”, a declarat Gigi Becali.

În schimb, Gigi Becali nu va schimba prea multe în ofensivă. De altfel, patronul roș-albaștrilor s-a declarat satisfăcut de randamentul „perlelor” sale, de care a spus că valorează zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Tănase, Moruțan, Olaru, Coman, Tavi Popescu. Ce poți să le faci? Poți să îi schimbi? Nici nu pot să îl schimb pe Moruțan, că face o magie când nu te aștepți.

Pe Olaru n-am cum să îl schimb, că e gladiator. Pe Tănase nu poți, Coman nici atât, că e șarpe. Ce să mă implic eu? Ce să fac acum? Sunt prea mari valori, jucători de zeci de milioane de euro. Nu mai am cum să mă implic”, a mai spus Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și