Închide meniul

Gigi Becali anunță revoluția la FCSB! 7 jucători sunt OUT la finalul sezonului: „Nu mai aruncăm cu banii, tată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 18:27

Gigi Becali anunță revoluția la FCSB! 7 jucători sunt OUT la finalul sezonului: „Nu mai aruncăm cu banii, tată!

Hepta

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali anunță revoluția la FCSB. Roș-albaștrii au pierdut din nou titlul în detrimentul CFR-ului, iar patronul roș-albaștrilor e gata să ia măsuri.Lucian Filip (30 de ani), Alexandru Stan (32 de ani) și Aristidis Soiledis (30 de ani) nu vor mai juca la FCSB si în stagiunea următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunță revoluția la FCSB

Gigi Becali a mai specificat că alți 4 fotbaliști vor pleca de la FCSB, fără să le spună și numele.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a declarat Gigi Becali.

Lucian Filip juca la FCSB din 2012, fiind din cel mai vechi jucător din lotul roș-albaștrilor. Alexandru Stan avea 3 ani de când a semnat cu echipa lui Gigi Becali. Soiledis a ajuns la Berceni în 2019.

Filip și Soiledis au bifat câte un singur meci la echipa mare de la FCSB în această stagiune. Alexandru Stan a fost trimis la „satelitul” din Liga 3.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului din sezonul viitor

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului din sezonul viitor. Patronul roș-albaștrilor este hotărât să facă o adevărată revoluție la nivelul defensivei. Aproximativ 4 jucători noi vrea Gigi Becali să aducă la FCSB.

„În spate nu m-am băgat niciodată, dar o să vină doi fundași centrali. În dreapta avem Crețu și Haruț. Eu mă bag doar de la mijloc în sus, dar acum n-am ce face. Sunt prea mari vedete! Mai trebuie la închizător să aleagă antrenorul, dar sunt și acolo variante, îl avem pe Șut”, a declarat Gigi Becali.

În schimb, Gigi Becali nu va schimba prea multe în ofensivă. De altfel, patronul roș-albaștrilor s-a declarat satisfăcut de randamentul „perlelor” sale, de care a spus că valorează zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Tănase, Moruțan, Olaru, Coman, Tavi Popescu. Ce poți să le faci? Poți să îi schimbi? Nici nu pot să îl schimb pe Moruțan, că face o magie când nu te aștepți.

Pe Olaru n-am cum să îl schimb, că e gladiator. Pe Tănase nu poți, Coman nici atât, că e șarpe. Ce să mă implic eu? Ce să fac acum? Sunt prea mari valori, jucători de zeci de milioane de euro. Nu mai am cum să mă implic”, a mai spus Becali.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și