Închide meniul

Lionel Messi, anunț uluitor! „Regret că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo!” Ce problemă majoră are vedeta la Barcelona

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 9:58

Reclamă
Lionel Messi, anunț uluitor! „Regret că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo! Ce problemă majoră are vedeta la Barcelona

Șoc la Barcelona

Profimedia

Lionel Messi, anunț uluitor. Starul Barcelonei i-a fost adversar lui Ronaldo Nazario în debutul carierei, dar n-a prins pe teren cei mai buni ani ai brazilianului. Marcator cu sânge rece, Ronaldo Nazario este considerat cel mai mare atacant din istoria fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, anunț uluitor: „Regret că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo!”

Messi știe foarte bine cât de mare a fost Ronaldo Nazario. Argentinianul Barcelonei poate că l-a depășit pe fostul star de la Real Madrid, dar rămâne un admirator al stilului său de joc.

„Regret că nu am cerut tricouri de la jucătorii pe care i-am întâlnit când eram mai tânăr. Mă refer la brazilianul Ronaldo, Roberto Carlos, jucători pe care i-am înfruntat. Aș fi vrut astăzi să am tricourile lor”, a declarat Lionel Messi pentru ziarul Ole, citat de Marca.

Ronaldo Nazario a jucat 5 ani la Real Madrid, devenind o legendă pe Santiago Bernabeu. A evoluat un sezon și pentru Barcelona, în 1996-1997, când a înscris 47 de goluri în 49 de meciuri, la numai 19 ani.

Ronaldo a scris istorie și alături de naționala Braziliei, reușind să cucerească titlul mondial în 1994 și 2002. De asemenea, „Il Fenomeno” are în dreptul său și două Baloane de Aur, în 1997 și 2002.

Reclamă

Ronaldo Nazario și Lionel Messi s-au întâlnit într-un El Clasico care a intrat ulterior în istorie. Se întâmpla pe 19 noiembrie 2005, pe Santiago Bernabeu, când Ronaldinho reușea 2 goluri de poveste, iar Barcelona câștiga cu 3-0. Eto’o a înscris celălalt gol al catalanilor. Messi avea atunci doar 17 ani, iar Rijkaard l-a aruncat în luptă în minutul 70.

Ronaldo e acum acționar la Real Valladolid și le-a promis prime uriașe jucătorilor săi daca o bat pe Atletico Madrid în ultima etapă din La Liga. În cazul în care scenariul se materializează, echipa lui va scăpa de retrogradare, iar Real Madrid are șansa să cucerească titlul.

Lionel Messi: „Vreau să stau fără presiune”

Între timp, Messi a crescut și a devenit cel mai mare jucător din istoria Barcelonei. Unii spun că din istoria fotbalului. Statutul argentinianului a devenit unul de superstar la nivel mondial. Odată cu schimbarea apare și faima.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai mult decât orice, mă confrunt cu problema ieșirilor. Dacă vrei să treci neobservat și să intri într-un centru comercial este mai complicat. Toți vor o fotografie pentru că toți te cunosc.

Există momente când vrei să fii fără acea presiune. De multe ori ai și lucrurile tale nebunești. Și ești nebun pentru că nu vrei să dai peste cineva. Oameni îți cer o fotografie sau un autograf”, a mai spus Lionel Messi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și