Închide meniul

Lionel Messi, anunț uluitor! „Regret că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo!” Ce problemă majoră are vedeta la Barcelona

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 9:58

Lionel Messi, anunț uluitor! „Regret că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo! Ce problemă majoră are vedeta la Barcelona

Șoc la Barcelona

Profimedia

Lionel Messi, anunț uluitor. Starul Barcelonei i-a fost adversar lui Ronaldo Nazario în debutul carierei, dar n-a prins pe teren cei mai buni ani ai brazilianului. Marcator cu sânge rece, Ronaldo Nazario este considerat cel mai mare atacant din istoria fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, anunț uluitor: „Regret că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo!”

Messi știe foarte bine cât de mare a fost Ronaldo Nazario. Argentinianul Barcelonei poate că l-a depășit pe fostul star de la Real Madrid, dar rămâne un admirator al stilului său de joc.

„Regret că nu am cerut tricouri de la jucătorii pe care i-am întâlnit când eram mai tânăr. Mă refer la brazilianul Ronaldo, Roberto Carlos, jucători pe care i-am înfruntat. Aș fi vrut astăzi să am tricourile lor”, a declarat Lionel Messi pentru ziarul Ole, citat de Marca.

Ronaldo Nazario a jucat 5 ani la Real Madrid, devenind o legendă pe Santiago Bernabeu. A evoluat un sezon și pentru Barcelona, în 1996-1997, când a înscris 47 de goluri în 49 de meciuri, la numai 19 ani.

Ronaldo a scris istorie și alături de naționala Braziliei, reușind să cucerească titlul mondial în 1994 și 2002. De asemenea, „Il Fenomeno” are în dreptul său și două Baloane de Aur, în 1997 și 2002.

Reclamă

Ronaldo Nazario și Lionel Messi s-au întâlnit într-un El Clasico care a intrat ulterior în istorie. Se întâmpla pe 19 noiembrie 2005, pe Santiago Bernabeu, când Ronaldinho reușea 2 goluri de poveste, iar Barcelona câștiga cu 3-0. Eto’o a înscris celălalt gol al catalanilor. Messi avea atunci doar 17 ani, iar Rijkaard l-a aruncat în luptă în minutul 70.

Ronaldo e acum acționar la Real Valladolid și le-a promis prime uriașe jucătorilor săi daca o bat pe Atletico Madrid în ultima etapă din La Liga. În cazul în care scenariul se materializează, echipa lui va scăpa de retrogradare, iar Real Madrid are șansa să cucerească titlul.

Lionel Messi: „Vreau să stau fără presiune”

Între timp, Messi a crescut și a devenit cel mai mare jucător din istoria Barcelonei. Unii spun că din istoria fotbalului. Statutul argentinianului a devenit unul de superstar la nivel mondial. Odată cu schimbarea apare și faima.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai mult decât orice, mă confrunt cu problema ieșirilor. Dacă vrei să treci neobservat și să intri într-un centru comercial este mai complicat. Toți vor o fotografie pentru că toți te cunosc.

Există momente când vrei să fii fără acea presiune. De multe ori ai și lucrurile tale nebunești. Și ești nebun pentru că nu vrei să dai peste cineva. Oameni îți cer o fotografie sau un autograf”, a mai spus Lionel Messi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și