Închide meniul

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani. Veste tragică din Spania! Un meci a fost suspendat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2021, 15:05

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani. Veste tragică din Spania! Un meci a fost suspendat

Profimediaimages

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 45 de ani

Vestea neagră a fost anunţată de clubul la care Arnau era, în prezent, director sportiv. Fostul internaţional de juniori al Spaniei a murit sâmbătă dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani

Regretăm profund această pierdere şi suntem alături de familia lui în aceste momente dificile. Odihnească-se în pace!„, au transmis cei de la Oviedo, care s-au ferit să anunţe cauza morţii lui Francesc Arnau.

Şi Bacelona a transmis un mesaj de condoleanţe. Luna trecută, fostul goalkeeper a discutat cu preşedintele catalanilor, Juan Laporta, o revenire pe Camp Nou. I s-a propus un post în cadrul clubului.

Suntem îndureraţi după moartea lui Francesc Arnau (1975), cel care s-a alăturat echipei FC Barcelona, la nivel de tineret, și a devenit portarul primei echipe între 1998 și 2001. Cel mai recent a fost director sportiv la Real Oviedo. Odihnească-se în pace!„, a fost comunicatul Barcelonei.

Reclamă

Francesc Arnau a debutat pentru Barcelona într-un meci Atletico, pe Camp Nou, încheiat 3-3. A apărat buturile catalanilor în peste 30 de meciuri, Louis van Gaal fiind antrenorul care a avut cea mai mare încredere în el. După plecarea de la gruparea blaugrana, Arnau a jucat în deceniu pentru Malaga. A adunat acolo 130 de partide şi a experimentat atât retrogradarea, cât şi promovarea în prima ligă. S-a retras din activitate în 2011 şi, de atunci, a ocupat mai multe posturi la nivel administrativ.

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani. Mesaje emoţionante au venit şi de la Real Madrid, dar şi de la alte echipe de top din Spania. Real Oviedo a decis să îşi suspende meciul cu Mirandei, iar cererea a fost acceptată de Federaţie, anunţă Marca. Confruntarea a fost reprogramată.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și