Închide meniul

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani. Veste tragică din Spania! Un meci a fost suspendat

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2021, 15:05

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani. Veste tragică din Spania! Un meci a fost suspendat

Profimediaimages

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 45 de ani

A evoluat în peste 30 de meciuri pentru Barcelona

Doliu în fotbalul spaniol

Vestea neagră a fost anunţată de clubul la care Arnau era, în prezent, director sportiv. Fostul internaţional de juniori al Spaniei a murit sâmbătă dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani

Regretăm profund această pierdere şi suntem alături de familia lui în aceste momente dificile. Odihnească-se în pace!„, au transmis cei de la Oviedo, care s-au ferit să anunţe cauza morţii lui Francesc Arnau.

Reclamă

Şi Bacelona a transmis un mesaj de condoleanţe. Luna trecută, fostul goalkeeper a discutat cu preşedintele catalanilor, Juan Laporta, o revenire pe Camp Nou. I s-a propus un post în cadrul clubului.

Suntem îndureraţi după moartea lui Francesc Arnau (1975), cel care s-a alăturat echipei FC Barcelona, la nivel de tineret, și a devenit portarul primei echipe între 1998 și 2001. Cel mai recent a fost director sportiv la Real Oviedo. Odihnească-se în pace!„, a fost comunicatul Barcelonei.

Reclamă

Francesc Arnau a debutat pentru Barcelona într-un meci Atletico, pe Camp Nou, încheiat 3-3. A apărat buturile catalanilor în peste 30 de meciuri, Louis van Gaal fiind antrenorul care a avut cea mai mare încredere în el. După plecarea de la gruparea blaugrana, Arnau a jucat în deceniu pentru Malaga. A adunat acolo 130 de partide şi a experimentat atât retrogradarea, cât şi promovarea în prima ligă. S-a retras din activitate în 2011 şi, de atunci, a ocupat mai multe posturi la nivel administrativ.

Un fost portar al Barcelonei a încetat din viaţă la 46 de ani. Mesaje emoţionante au venit şi de la Real Madrid, dar şi de la alte echipe de top din Spania. Real Oviedo a decis să îşi suspende meciul cu Mirandei, iar cererea a fost acceptată de Federaţie, anunţă Marca. Confruntarea a fost reprogramată.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League