Închide meniul

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său! „Se vorbește mult de echipele interesate! Este un jucător important!” Unde va evolua internaţionalul român în următorul sezon

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 17:06

Reclamă
Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său! „Se vorbește mult de echipele interesate! Este un jucător important! Unde va evolua internaţionalul român în următorul sezon

Răzvan Marin

profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său. Mijlocaşul are şanse mari să evolueze tot în Serie A din următorul sezon. Internaţionalul român s-a salvat de la retrogradare cu Cagliari, iar Petre Marin a vorbit despre un posibil transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său! „Este un jucător important pentru echipa sa!”

Petre Marin anunţă că fiul său are şanse mari să îmbrace tot tricoul lui Cagliari. Motivul, spune „Jair”, este faptul că mijlocaşul s-a adaptat la gruparea din Sardinia şi nu se pune încă problema de un transfer.

„Se vorbește mult de echipele interesate de Răzvan. El este bine, a reușit să se salveze de la retrogradare cu Cagliari. Se simte bine acolo, în Sardinia. Au meci chiar în seară asta. Nu cred că se pune problema, în acest moment, de vreun transfer. Și-a dorit mult să ajungă în Italia, a reușit să se impună la Cagliari, este un jucător important pentru echipa sa. Mă bucur că s-a adaptat bine la ce se joacă în Serie A, un campionat puternic și foarte dificil.

Este o satisfacție foarte mare ca părinte, când vezi că copilul tău reușește în meseria pe care și-a ales-o. Cred că există loc de mai bine la nivel de echipa națională, în viitor sperăm să reușească mai multe. El are drumul lui în viață, nu încearcă să depășească ce am făcut eu. Noi, părinții lui, suntem mândri de ceea ce face el pe terenul de joc. Suntem doi jucători foarte diferiți, jucăm pe alte posturi, am evoluat în alte perioade. Eu vreau ce e mai bine pentru el și m-aș bucura să reușească să mă depășească, dacă nu a făcut-o deja”, a spus Petre Marin, spotrivit sport.ro.

Răzvan Marin, dorit de Lyon
Profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dorit de un gigant din Ligue 1

Răzvan Marin este dorit de un gigant din Ligue 1. Este vorba despre Olympique Lyon, club care a câştigat 7 titluri de campioană în Franţa. Anunţul a fost făcut de impresarul Pietro Chiodi, prin intermediul reţelelor de socializare. PC Soccer Management, firma de impresariat a fostului colaborator al fraţilor Becali, a fost întrebată: „Care a fost clubul cu cea mai mare reputație care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent?”

Reclamă

Răspunsul a venit la scurt timp: „Olympique Lyonnais despre Răzvan Marin”

Răzvan Marin
profimediaimages

Răzvan Marin, cifre excelente în Serie A

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Marin este de 12 milioane de euro. În acest sezon, mijlocaşul a bifat 38 de apariţii pentru Cagliari, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Cagliari are obligația să-l transfere definitiv pe Marin la finalul sezonului pentru 10 milioane de euro. Românul este momentan împrumutat de la Ajax.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și