Închide meniul

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său! „Se vorbește mult de echipele interesate! Este un jucător important!” Unde va evolua internaţionalul român în următorul sezon

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 17:06

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său! „Se vorbește mult de echipele interesate! Este un jucător important! Unde va evolua internaţionalul român în următorul sezon

Răzvan Marin

profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său. Mijlocaşul are şanse mari să evolueze tot în Serie A din următorul sezon. Internaţionalul român s-a salvat de la retrogradare cu Cagliari, iar Petre Marin a vorbit despre un posibil transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său! „Este un jucător important pentru echipa sa!”

Petre Marin anunţă că fiul său are şanse mari să îmbrace tot tricoul lui Cagliari. Motivul, spune „Jair”, este faptul că mijlocaşul s-a adaptat la gruparea din Sardinia şi nu se pune încă problema de un transfer.

„Se vorbește mult de echipele interesate de Răzvan. El este bine, a reușit să se salveze de la retrogradare cu Cagliari. Se simte bine acolo, în Sardinia. Au meci chiar în seară asta. Nu cred că se pune problema, în acest moment, de vreun transfer. Și-a dorit mult să ajungă în Italia, a reușit să se impună la Cagliari, este un jucător important pentru echipa sa. Mă bucur că s-a adaptat bine la ce se joacă în Serie A, un campionat puternic și foarte dificil.

Este o satisfacție foarte mare ca părinte, când vezi că copilul tău reușește în meseria pe care și-a ales-o. Cred că există loc de mai bine la nivel de echipa națională, în viitor sperăm să reușească mai multe. El are drumul lui în viață, nu încearcă să depășească ce am făcut eu. Noi, părinții lui, suntem mândri de ceea ce face el pe terenul de joc. Suntem doi jucători foarte diferiți, jucăm pe alte posturi, am evoluat în alte perioade. Eu vreau ce e mai bine pentru el și m-aș bucura să reușească să mă depășească, dacă nu a făcut-o deja”, a spus Petre Marin, spotrivit sport.ro.

Răzvan Marin, dorit de Lyon
Profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dorit de un gigant din Ligue 1

Răzvan Marin este dorit de un gigant din Ligue 1. Este vorba despre Olympique Lyon, club care a câştigat 7 titluri de campioană în Franţa. Anunţul a fost făcut de impresarul Pietro Chiodi, prin intermediul reţelelor de socializare. PC Soccer Management, firma de impresariat a fostului colaborator al fraţilor Becali, a fost întrebată: „Care a fost clubul cu cea mai mare reputație care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent?”

Reclamă

Răspunsul a venit la scurt timp: „Olympique Lyonnais despre Răzvan Marin”

Răzvan Marin
profimediaimages

Răzvan Marin, cifre excelente în Serie A

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Marin este de 12 milioane de euro. În acest sezon, mijlocaşul a bifat 38 de apariţii pentru Cagliari, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Cagliari are obligația să-l transfere definitiv pe Marin la finalul sezonului pentru 10 milioane de euro. Românul este momentan împrumutat de la Ajax.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și