Închide meniul

„Cum ar fi fost FCSB fără Tănase?” Marinos Ouzounidis, cu gândul la transferuri după ce a câştigat finala Cupei României! „Am vorbit deja cu patronul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 0:40 / Actualizat: 23 mai 2021, 2:29

„Cum ar fi fost FCSB fără Tănase? Marinos Ouzounidis, cu gândul la transferuri după ce a câştigat finala Cupei României! „Am vorbit deja cu patronul

as.ro

Marinos Ouzounidis și jucătorii Craiovei, după câștigarea Cupei României

Marinos Ouzounidis şi-a criticat jucătorii pentru că şi-a pierdut capul, după un start bun de meci, în care au deschis scorul în finala Cupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis: „Ne-am pierdut capul”

„A fost un meci bun, mai ales pentru fani, pentru noi a fost foarte, foarte greu. În primele 30 de minute, am jucat foarte bine. Apoi ne-am pierdut capul, am încercat atacuri rapide fără să gândim.

Trebuie să muncim mult pentru a fi mai buni sezonul viitor, deoarece cred că avem calitatatea de a face asta.

Astra nu merita să meargă în liga a doua. Au făcut meciuri bune, dar şi-au pierdut încrederea în play-out.

Problema noastră este că avem nevoie de multe ocazii pentru a marca. Dar e bine când câştigi Cupa”, a declarat Ouzounidis, la Digi Sport.

Reclamă
Marinos Ouzounidis, fericit alături de jucătorii Craiovei
as.ro

Marinos Ouzounidis: „Cum ar fi fost dacă FCSB juca fără Tănase?!”

Nici Dan Nistor nu a scăpat de critici, dar Ouzounidis a avut şi cuvinte de laudă pentru jucătorii săi. Grecul spune că a început deja strategia pentru sezonul viitor şi spune că absenţa lui Koljic s-a simţit cum s-ar fi simţit dacă Tănase nu ar fi jucat la FCSB.

„Dan Nistor, când are momente bune, este un jucător excepţional, dar trebuie în acelaşi timp să se controleze mai mult. Avem jucători buni, avem echipă bună.

Cred că că am fi meritat mai mult în campionat. Din cauza greşelilor noastre, am pierdut oportunitatea de a lupta pentru primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Am început deja să vorbesc cu patronul despre jucătorii pe care îi dorim, despre schimbările pe care trebuie să le facem, acum avem timp să vorbim cu calm, să luăm deciziile corecte, să facem echipa mai puternică.

Vom încerca să ajungem în grupe (n.r. – în Conference League), dar nu e momentul să discutăm acum. Depinde de transferurile pe care le vom face, de jucătorii pe care îi vom avea la dispoziţie.

Să nu uităm că am jucat un an fără cel mai bun atacant (n.r. – Elvir Koljic). Gândiţi-vă cum ar fi ca FCSB să joace fără Tănase!”, a mai spus Ouzounidis.

Marinos Ouzounidis
as.ro

Fanii Craiovei, „certaţi” de Ouzounidis

Finala Cupei s-a jucat cu fani în tribune, dar aceştia au trecut la ameninţări în prelungiri, când echipa lor era condusă.

„E foarte greu să joci şi fără fani, ei îţi dau energie, îţi oferă multe lucruri. Uneori devin mai nervoşi şi pun preisune mai mare. Şi asta ar trebui să se schimbe.

Avem nevoie de susţinerea lor, pentru că uneori jucătorii încearcă să joace mai rapid decât este normal din acest motiv. Asta este ceva care trebuie controlat”, a mai declarat Marinos Ouzounidis.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și