Închide meniul

Criză istorică la Real Madrid! De 11 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva. Kylian Mbappe, așteptat să salveze clubul

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 10:13

Reclamă
Criză istorică la Real Madrid! De 11 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva. Kylian Mbappe, așteptat să salveze clubul

Profimedia

Criză istorică la Real Madrid

Criză istorică la Real Madrid. Titlul cucerit de Atletico în ultima etapă din La Liga a fost lovitura decisivă pentru echipa lui Zinedine Zidane. Galacticii n-au reusit să pună mâna pe vreun trofeu în acest sezon, cea mai slabă performanță din 2010 până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criză istorică la Real Madrid

Real a fost eliminată rușinos din Cupa Spaniei de către Alcoyano, echipă de Liga 3. În Champions League, Los Blancos s-au oprit în semifinale, fiind învinși fără drept de apel de catre Chelsea.

Cu 11 ani în urmă, Real Madrid pierdea cu Alcorcon în Cupă și era eliminată de Lyon în „optimile” Champions League.

Fanii lui Real Madrid au însă motive să fie optimiști. După „seceta” din 2010, a urmat o perioadă glorioasă pentru madrileni, cu 3 titluri, 4 Champions League și 2 Cupe, în doar 9 ani.

Florentino Perez pregătește cea mai mare lovitură din istorie

Perioada de glorie amintită mai sus a avut un actor principal, Cristiano Ronaldo. Acum portughezul nu mai este pe Bernabeu, iar Real Madrid are nevoie de o nouă vedetă.

Reclamă
Reclamă 4

Florentino Perez știe exact unde să găsească acea vedetă. Kylian Mbappe îi ține în șah pe șeicii de la PSG și ezită să semneze prelungirea contractului. În aceste condiții, presa internațională anunță ca transferul francezului pe Bernabeu este iminent.

De altfel, de aceeași părere este și impresarul lui Mbappe, Bruno Satin. Potrivit acestuia, campionul mondial s-a înțeles deja cu Florentino Perez.

„Senzația mea este că el e dispus să își schimbe echipa. Am și o informație conform căreia Kylian Mbappe și familia lui au un acord cu Real Madrid. În principiu, ar fi un acord din partea jucătorului, însă e nevoie și de acordul lui PSG”, a declarat Bruno Satin, citat de Marca

Reclamă

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. În cazul în care acesta refuză să semneze prelungirea, șeicii au două variante: fie îl vând pe Mbappe acum și scot o sumă importantă de pe urma lui, fie îl lasă să plece gratis la anul.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și