Închide meniul

Final dramatic în Premier League! Liverpool şi Chelsea merg în Champions League. Leicester a picat pe locul 5 în ultimele minute

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 19:56

Reclamă
Final dramatic în Premier League! Liverpool şi Chelsea merg în Champions League. Leicester a picat pe locul 5 în ultimele minute

Profimedia

Liverpool, Chelsea și Leicester

Acesta este clasamentul final din Premier League în sezonul 2020-2021. Campioana Manchester City a fost urmată de Manchester United, de fosta campioană Liverpool, şi de Chelsea. Toate vor juca în Champions League în sezonul viitor. Leicester şi West Ham vor merge în Europa League, iar Tottenham, în Conference League. Fulham, West Brom şi Sheffield au retrogradat,
Premier League, clasamentul final
Flash Score
Update: S-au terminat meciurile care au decis cele patru participante în Champions League: Leicester – Tottenham 2-4, Liverpool – Crystal Palace 2-0 şi Aston Villa – Chelsea 2-0.
Update: Leicester – Tottenham 2-3. Bale i-a adus în avantaj pe oaspeţi!
Update: Leicester – Tottenham 2-2. Schmeichel şi-a trimis mingea în propria poartă!
Update: Liverpool – Crystal Palace 2-0. Mane a făcut dubla în minutul 74.
Update: Aston Villa – Chelsea 2-1. Ben Chilwell a punctat până la urmă pentru londonezi.
Update: Aston Villa – Chelsea 2-0. Werner, gol anulat cu VAR.
Update: Aston Villa – Chelsea 2-0. El-Ghazi a majorat avantajul gazdelor în minutul 52.
Update: Leicester – Tottenham 2-1. Vardy a făcut dubla în minutul 51,
Update: Aston Villa – Chelsea 1-0. Traore a înscris în minutul 43.
Update: Leicester – Tottenham 1-1. Kane a egalat în minutul 41.
Update: Liverpool – Crystal Palace 1-0. Mane a marcat pentru gazde, în minutul 36.
Update: Leicester – Tottenham 1-0. Vardy a deschis scorul în minutul 18, din penalty.
Update: Au început meciurile.

Liverpool, Chelsea și Leicester joacă azi pentru Champions League. Se anunță un final dramatic în Premier League. 3 echipe se bat pentru ultimele două locuri de Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool – Crystal Palace

Liverpool a avut un sezon complicat, măcinat de accidentări. Echipa lui Jurgen Klopp a început bine, ba chiar era văzut drept favorită la titlu în prima parte a campionatului.

Totul s-a rupt complet în 2021. Fără talismanul Van Dijk, Joe Gomez sau Joel Matip, Liverpool a pierdut nu mai puțin 8 partide în Premier League, doar în acest an. Echipa căzuse la un moment dat la jumătatea clasamentului, însă a reușit să revină cel puțin în lupta pentru Champions League.

Liverpool vine după 4 victorii la rând și este la mâna ei în ultima etapă. Dacă „Cormoranii” se impun împotriva lui Crystal Palace, echipa lui Klopp va juca în Champions League și în sezonul viitor.

Aston Villa – Chelsea

Chelsea, la fel ca Liverpool, a început bine acest sezon. După o campanie răsunătoare de transferuri vara trecută, londonezii și-au pus speranțe în Frank Lampard că poate să se lupte la titlu.

Reclamă
Reclamă

N-a fost însă așa pentru legenda lui Chelsea. La finalul lunii ianuarie, albaștrii erau pe locul 9 în Premier League, iar Lampard a fost demis.

A venit la conducere Thomas Thuchel, demis la rândul său de la PSG. Nimeni n-a anticipat ce a urmat pentru Chelsea. Tuchel i-a dus pe londonezi până în finala Champions League și este foarte aproape să prindă top 4 în Premier League.

Precum Liverpool, Chelsea este la mâna ei înaintea ultimei etape. Echipa de pe Stamford Bridge își poate asigura prezența în stagiunea următoare de Champions League dacă o învinge pe Aston Villa.

Reclamă

Leicester – Tottenham

Leicester este un club transformat în ultimul deceniu. „Vulpile” s-au zbătut mai mereu între Premier League și Championiship. În schimb, acum, pentru al doilea sezon la rând, Leicester se luptă până în ultima etapă pentru un loc de Champions League.

Totul a început cu titlul miraculos cucerit de Ranieri în 2016. Leicester nu s-a transformat dintr-o dată într-o super-putere, dar și-a consolidat statutul de club bun pentru nivelul Premier League.

A venit apoi Brendan Rodgers, care a ridicat ștafeta și mai sus. Rodgers a terminat pe locul 9 în primul său sezon, 2018-2019, și pe poziția a 5-a în stagiunea următoare. Acum, Leicester are șansa să prindă pentru prima dată top 4, de la momentul cuceririi titlului în 2016.

Spre deosebire de Liverpool și Chelsea, Leicester stă la mâna rezultatelor. „Vulpile” au nevoie ca una dintre rivale să se încurce și, evident, să o învingă pe Tottenham.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și