Închide meniul

Roman Abramovich, prime uriașe pentru jucătorii lui Chelsea dacă vor câștiga finala Champions League! Magnatul rus va scoate din buzunar o avere

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 5:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Roman Abramovich, prime uriașe pentru jucătorii lui Chelsea dacă vor câștiga finala Champions League! Magnatul rus va scoate din buzunar o avere

Roman Abramovich era proprietarul lui Chelsea din 2003

Profimedia

Chelsea este la prima finală de Champions League după 9 ani. Abramovich a scos milionalele din buzunar când londonezii au câștigat în 2012 și nu se va "zgârci" nici acum. Magnatul rus a împărțit deja 6 milioane de euro doar pentru că jucătorii au ajuns până în ultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prime uriașe la Chelsea pentru finala Ligii Campionilor

Mai mult, dacă Chelsea va câștiga finala, suma se va dubla. Se mai adaugă un milion de euro dacă echipa lui Tuchel o bate și pe Leicester în finala Cupei Angliei.

Astfel, dacă vor triumfa în finala Champions League, jucătorii lui Chelsea vor încasa peste un milion de euro de "căciulă".

Lucrurile stau altfel la rivala City. "Cetățenii" au toate primele trecute în contract, în funcție de performanțe. Suma totală s-ar ridica până la 16 milioane de euro. 

Manchester City – Chelsea, finala Ligii Campionilor

City și Chelsea și-au dat deja ultimul antrenament direct înainte de finala Ligii. Londonezii s-au impus cu 2-1 pe Etihad și au amânat sărbătoarea de titlu a echipei lui Guardiola, într-un meci în care Sergio Aguero s-a făcut de râs la un penalty.

Reclamă

City și Chelsea au reușit să ajungă în ultimul act al celei mai importante competiții inter-cluburi din lume, dar istoria în Champions League a celor două echipe este diferită. 

Chelsea a ajuns în finală după ce a trecut cu 3-1 la general de Real Madrid, în semifinale. De cealaltă parte, City i-a administrat un neverosimil 4-1 lui PSG.

Pentru Chelsea, este a treia finală de UCL din istoria clubului. Londonezii au pierdut cu Manchester United în 2008, dar au învins-o pe Bayern în 2012. City n-a mai niciodată în ultimul act până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și