Închide meniul

Emmanuel Macron l-a sunat pe Kylian Mbappe: „Am anunţat că o să te transferi la Marseille!” Răspunsul fabulos dat de vedeta lui PSG

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2021, 17:16

Reclamă
Emmanuel Macron l-a sunat pe Kylian Mbappe: „Am anunţat că o să te transferi la Marseille! Răspunsul fabulos dat de vedeta lui PSG

Profimedia

Emmanuel Macron şi Kylian Mbappe

Emmanuel Macron l-a sunat pe Kylian Mbappe. Preşedintele Franţei a glumit pe seama posibilităţii ca superstarul de 22 de ani să ajungă la Olympique Marseille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emmanuel Macron l-a sunat pe Kylian Mbappe: „Am anunţat că o să te transferi la Marseille”

Preşedintele Franţei a fost invitatul realizatorilor unui podcast pe Yotube, McFly şi Carlito, în care a fost nevoit să-l sune pe Kylian Mbappe. La telefon, acesta a glumit cu vedeta lui PSG pe seama transferului la Marseille.

„Salut, Kylian! Emmanuel Macron la telefon! I-am anunţat pe prietenii noştri că o să te transferi la Marseille”, i-a transmis preşedintele Franţei vedetei lui PSG.

Mbappe a început să rădă, după care a răspuns: „Imposibil! E imposibil să merg la Marseille. Nu este în ADN-ul nostru”, a spus superstarul francez, citat de then24.com.

Mbappe a câștigat titlul cu PSG
Abaca Press / Niviere David via Hepta

Kylian Mbappe, tot mai aproape de Real Madrid

Ultimul anunț făcut în Franța le micșorează și mai mult speranțele celor de la PSG. Mbappe și familia lui ar avea deja un acord cu Real. Cel care a divulgat această informație este chiar reprezentantul fotbaliștilor din Franța, pe numele său Bruno Satin.

Reclamă

„Senzația mea este că el e dispus să își schimbe echipa. Am și o informație conform căreia Kylian Mbappe și familia lui au un acord cu Real Madrid. În principiu, ar fi un acord din partea jucătorului, însă e nevoie și de acordul lui PSG”, a declarat Bruno Satin, citat de Marca.

Kylian Mbappe, departe de un acord cu PSG

În acest moment, Mbappe și PSG sunt departe de a ajunge la un acord. Potrivit Le Parisien, oferta PSG include un contract până în 2025, lucru care nu-l mulțumește pe Mbappe, în ciuda faptului că acesta ar avea opțiunea să plece în 2024.

Jucătorul nu vrea însă să semneze un contract pe termen lung și ar accepta să reînnoiască doar până în 2023, cu condiția să poată pleca în 2022. Mbappe și-ar dori să semneze cu o altă echipă cel mult la finalul sezonului viitor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța Vezi toate știrile
Citește și