Închide meniul

FC Barcelona! A costat 7.000.000 euro. N-a fost prezentat! N-a jucat deoc!

Cătălin Oprișan Publicat: 24 mai 2021, 12:53

Reclamă
FC Barcelona! A costat 7.000.000 euro. N-a fost prezentat! N-a jucat deoc!

Pozele cu Matheus în tricoul Barcelonei sunt extrem de rare. Băiatul a adunat 17 minute cu totul

Este foarte probabil ca mare parte din fanii Barcelonei să nu știe cine este Matheus Fernandes, un brazilian născut în 1998, adus la echipă pentru 7.000.000 de euro, plus alte trei variabile. Băiatul mai evoluase la Botafogo și la Palmeiras, trecuse printr-un împrumut ciudat pe la Valladolid, apoi fostul secretar tehnic de la Barca, Eric Abidal, precum și Andre Cury, un om cu un deceniu în structurile catalane, îl aduseseră la trupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niciodată n-a fost prezentat, oficial, la echipă, niciodată nu a evoluat, în Primera Division, nici măcar o secundă! Koeman l-a aruncat în luptă, 17 minute, în Liga Campionilor, contra celor de la Dinamo Kiev, pentru ca omul să poată spune că a transpirat, olecuță, tricoul Barcelonei.

Cum scăpăm de el?

Povestea lui Matheus pare demnă de filnm, dar, la un club unde președintele scoate bani din visterie pentru a-i da unei agenții ce să ”tragă” în jucători pe rețelele de socializare, totul este posibil. Andre Cury, secretarul tehnic responsabil pe America de Sud, precum și Eric Abidal ar putea spune ce și cum. Dar ei nu mai sunt la club… Cu ceva timp în urmă, Alexandre Mattos, directorul sportiv de la Palmeiras, îl rugase pe Cury să facă vorbele cu Abidal, pentru că are să-i prezinte un fotbalist. Când catalanii au ajuns acolo, li s-a spus: ”Priviți-l pe numărul 35!” ”Mă, voi sunteți nebuni? Vreți să vindeți la FC Barcelona un jucător care nici măcar nu evoluează constant la Palmeiras? Care aproape că nu are nume?”, venise răspunsul… Apoi, peste câteva zile, la finele lui ianuarie 2020, Matheus Fernandes devenea jucătorul lui FC Barcelona. Sau al lui Real Valladolid. ”Pentru disimulare”, spuseseră răutăcioșii. Măcar așa, șase luni…

Mijlocașul, deținător de Cupa Spaniei deși n-a avut nicio vină în finală, are contract cu FC Barcelona până în 2025, cu o clauză de eventuală reziliere de 300.000.000 de euro. Acum, clubul trebuie să negocieze cu el o posibilă despărțire, pentru că oricum nu are are cu ce să ajute. Un fotbalist victimă a unei operațiuni neînțeleasă de nimeni!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și