Închide meniul

FC Barcelona! A costat 7.000.000 euro. N-a fost prezentat! N-a jucat deoc!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 24 mai 2021, 12:53

FC Barcelona! A costat 7.000.000 euro. N-a fost prezentat! N-a jucat deoc!

Pozele cu Matheus în tricoul Barcelonei sunt extrem de rare. Băiatul a adunat 17 minute cu totul

Este foarte probabil ca mare parte din fanii Barcelonei să nu știe cine este Matheus Fernandes, un brazilian născut în 1998, adus la echipă pentru 7.000.000 de euro, plus alte trei variabile. Băiatul mai evoluase la Botafogo și la Palmeiras, trecuse printr-un împrumut ciudat pe la Valladolid, apoi fostul secretar tehnic de la Barca, Eric Abidal, precum și Andre Cury, un om cu un deceniu în structurile catalane, îl aduseseră la trupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niciodată n-a fost prezentat, oficial, la echipă, niciodată nu a evoluat, în Primera Division, nici măcar o secundă! Koeman l-a aruncat în luptă, 17 minute, în Liga Campionilor, contra celor de la Dinamo Kiev, pentru ca omul să poată spune că a transpirat, olecuță, tricoul Barcelonei.

Cum scăpăm de el?

Povestea lui Matheus pare demnă de filnm, dar, la un club unde președintele scoate bani din visterie pentru a-i da unei agenții ce să ”tragă” în jucători pe rețelele de socializare, totul este posibil. Andre Cury, secretarul tehnic responsabil pe America de Sud, precum și Eric Abidal ar putea spune ce și cum. Dar ei nu mai sunt la club… Cu ceva timp în urmă, Alexandre Mattos, directorul sportiv de la Palmeiras, îl rugase pe Cury să facă vorbele cu Abidal, pentru că are să-i prezinte un fotbalist. Când catalanii au ajuns acolo, li s-a spus: ”Priviți-l pe numărul 35!” ”Mă, voi sunteți nebuni? Vreți să vindeți la FC Barcelona un jucător care nici măcar nu evoluează constant la Palmeiras? Care aproape că nu are nume?”, venise răspunsul… Apoi, peste câteva zile, la finele lui ianuarie 2020, Matheus Fernandes devenea jucătorul lui FC Barcelona. Sau al lui Real Valladolid. ”Pentru disimulare”, spuseseră răutăcioșii. Măcar așa, șase luni…

Mijlocașul, deținător de Cupa Spaniei deși n-a avut nicio vină în finală, are contract cu FC Barcelona până în 2025, cu o clauză de eventuală reziliere de 300.000.000 de euro. Acum, clubul trebuie să negocieze cu el o posibilă despărțire, pentru că oricum nu are are cu ce să ajute. Un fotbalist victimă a unei operațiuni neînțeleasă de nimeni!

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și