Închide meniul
Foto

Ce decizie a putut lua Alina Vidican după ce i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu brazilianul Claude

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 14:44

Ce decizie a putut lua Alina Vidican după ce i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu brazilianul Claude

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a întors toate privirile

Alina Vidican s-a recăsătorit după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Facebook / Hepta

După ce i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu Claude, Alina renunţă la restaurantul care îi rămăsese în grijă după despărţirea de „Leonidas”, susţine fanatik.ro. Există acum o nouă echipă de management care se ocupă de afacere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican are probleme în Statele Unite, după ce i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească

Aceasta a lăsat-o mai moale cu afacerile, pentru a avea mai mult timp de petrecut cu Claude, dar şi cu cei doi copii. Logodna a trecut astfel pe primul plan. Mai mult, Vidican îl însoţeşte pe brazilian la toate cursele la care participă, dorinţa ei fiind să se implice mai mult în afacerile lui.

Astfel, Alina Vidican l-ar ajuta milionarul sud-american să extindă salonul de bolizi de lux pe care îl deţine în Miami. Totuşi, trebuie să ţinem cont şi că, în afară de restaurantul lăsat de Borcea, restul afacerilor nu i-au mers prea bine Alinei.

Pe de altă parte, ea nu duce grija banilor: primeşte o pensie alimentară uriaşă de la fostul şef al lui Dinamo, fiind vehiculată suma de 10.000 de euro lunar. Asta pentru a avea grijă de ea şi de cei doi copii.

Cristi Borcea a acceptat relaţia dintre Alina Vidican şi Claude

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar „să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. Alina Vidican și Claude au decis să locuiască împreună, așa că el s-a mutat la ea acasă, în apartamentul în care locuiește împreună cu copiii și, momentan, cu mama sa, Mariana

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și